Waar kun je de film ‘Zomer in Frankrijk’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Zomer in Frankrijk (2023) online kijken kunnen. In deze Nederlandse romcom komen de verhoudingen tussen twee gezinnen tijdens een gezamenlijke vakantie volledig op zijn kop te staan als er gevoelens tussen twee van de ouders opbloeien. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Zomer in Frankrijk’ (2023) online kijken?

Zomer in Frankrijk is sinds 27 april 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Zomer in Frankrijk bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste toe aan haar aanbod, maar nu is een releasedatum nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Zomer in Frankrijk niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Zomer in Frankrijk’ (2023)

De verhoudingen tussen twee gezinnen worden behoorlijk op zijn kop gezet tijdens een zinderende zomer in Frankrijk. Na een jarenlange vriendschap ontstaan er tijdens de gezamenlijke vakantie ineens gevoelens tussen vader Walt (Tjebbo Gerritsma) en Marie (Fockeline Ouwerkerk), de moeder van het andere gezin. Proberend de situatie zo goed mogelijk op te lossen, maken Walt en Marie het ene na het andere plan om ook een nieuwe liefde aan te wakkeren tussen hun wederzijdse partners Luuk (Jan Kooijman) en Lieke (Jasmine Sendar).

Zomer in Frankrijk | Officiële trailer (2023) | 27 april in de bioscoop

Streaming informatie over de film

TitelZomer in Frankrijk
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 24 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie
RegisseurMark de Cloe
CastFockeline Ouwerkerk, Tjebbo Gerritsma, Jan Kooijman, Jasmine Sendar, Lieve van Leeuwen, Eliyha Altena, Wendy Ruijfrok

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘Zomer in Frankrijk’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film Zomer in Frankrijk. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘Zomer in Frankrijk’?

    De grootste rollen in de Nederlandse romcom Zomer in Frankrijk worden vertolkt door Fockeline Ouwerkerk, Tjebbo Gerritsma, Jan Kooijman en Jasmine Sendar.


Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.