Sportfans, opgelet: Ziggo trakteert plotseling op enorme korting (ter waarde van €488)

Kijk je graag naar allerlei verschillende sportuitzendingen en ben je toevallig ook op zoek naar het meeset voordelige internet- en televisie-abonnement? Dan hebben we een hele toffe tijdelijke aanbieding voor je gespot. De welbekende oranje provider Ziggo heeft namelijk een enorme aanbieding gelanceerd. Je krijgt momenteel als nieuwe klant een cadeau ter waarde tussen de €252 en €488 aangeboden. Bij een gloednieuw abonnement krijg je namelijk 6 maanden lang 50% korting. Hierbij krijg je ook standaard Ziggo Sport, waarop allerlei sportwedstrijden te zien zijn, en in sommige gevallen zelfs en volledige Ziggo Sport Totaal-pakket.

Zes maanden lang de helft van de prijs bij Ziggo (ter waarde van €168-€273) én een jaar gratis streamen

Aanbieders van televisie, internet en bellen weten maar al te goed dat mensen af en toe switchen van provider. Omdat zij graag nieuwe klanten verwelkomen, bieden ze vaak kortingen, cadeaus en bonussen aan waarmee je al snel veel geld kunt besparen. De huidige deals van de oranje provider worden de Ziggo Sprinters genoemd, want je moet er wel snel bij zijn omdat de actie maar tot en met 1 april aanstaande te claimen is.

Als sportfan zou je van deze actie ook nog eens extra kunnen profiteren, omdat er heel veel sport bij Ziggo wordt uitgezonden. We nemen het even overzichtelijk met je door: je krijgt nu dus zes maanden lang 50% korting op je internet + tv-abonnement, waarbij je het hoofdsportkanaal automatisch cadeau krijgt. Ook valt hier ook nog eens 12 maanden lang een streamingdienst naar keuze onder, ter waarde van minimaal €6,99 en maximaal €17,95 per maand. Hierdoor bespaar je nog eens tussen de €83,88 en €215,40 in een jaar tijd. De rest van het eerdergenoemde voordeel haal je uit de keuze voor jouw pakket-opties, waaronder internetsnelheid en eventueel wel of niet vast bellen.

→ Bekijk hier op de officiële website van Ziggo de verschillende pakketten met de huidige acties 👍

Volop voetbal voor de liefhebber

De keuze voor Ziggo Sport Totaal (t.w.v. €14,95 per maand) biedt 6 verschillende kanalen aan, waarop je kunt genieten van allerlei sporten. Deze uitzendingen zijn zowel te ontvangen in Nederland als binnen andere landen in Europa. Zo kijk je onder andere naar diverse voetbalwedstrijden. Hoewel de uitzendrechten van de Duitse Bundesliga en Engelse Premier League in handen zijn van Viaplay, heeft Ziggo Sport nog steeds de uitzendrechten van onder andere de Champions League, Spaanse La Liga, Italiaanse Serie A, Turkse Süper Lig, Franse Ligue 1 en de Belgische Jupiler Pro League. Per aankomend seizoen zullen ook de Europa League en de Conference League daaraan toegevoegd worden.

Welke sporten zendt Ziggo Sport allemaal nog meer uit?

De sportkanalen van Ziggo Sport zenden naast voetbal ook nog tal van andere sporten uit. Buiten de populaire balsport kijk je bijvoorbeeld ook naar races uit de Formule E en MotoGP. Ook zie je het hele jaar door tennis, waaronder alle ATP 1000- en 500-toernooien en natuurlijk de Grand Slams zoals Wimbledon en Roland Garros. Net als alle internationale wedstrijden van ‘onze’ Oranje handballers, de European en PGA golf tours en alle 14 rondes van de Diamond League atletiekwedstrijden.


Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.