Ziggo maakt korting Viaplay bekend: eerste paar maanden €5 per maand, vervolgens een tientje

Nadat eerder vanochtend al door KPN naar buiten werd gebracht wat de provider haar klanten voor korting op Viaplay aan zou bieden, is nu ook Ziggo aan de beurt. Bij de TV-, telefoon en internetaanbieder kun je nu een pre-order plaatsen voor de Formule 1-streamingdienst Viaplay in je pakket (als bestaande of nieuwe klant). Je betaalt dan de eerste 4 maanden slechts €20,- (€5 per maand), waarna je abonnement over gaat op een actieprijs van €9,99 p/m (28% korting t.o.v. gebruikelijke prijs) tot 1 augustus 2022.

Flinke korting op Viaplay abonnement bij Ziggo

Een paar dagen geleden werd bekendgemaakt dat we vandaag, op woensdag 26 januari 2022, meer te weten zouden komen over de actieprijs bij KPN en Ziggo en dat de pre-order live zou komen. Vanochtend vroeg bracht KPN al het goede nieuws naar buiten: daar kunnen nieuwe klanten 9 maanden gratis Viaplay kijken en krijgen bestaande klanten een actieprijs van €9,99 p/m.

Hier op de officiële website van Ziggo vind je hoe deze provider het heeft aangepakt. Het bedrijf biedt dezelfde kortingsactie aan bestaande en nieuwe klanten. Zij betalen allemaal de eerste 4 maanden slechts €20,- om Viaplay uit te proberen, wat neerkomt op een bedrag van €5,- per maand (64% korting t.o.v. de gebruikelijke €13,99). Vervolgens wordt de prijs omgezet in een maandelijks bedrag van €9,99 tot 1 augustus 2022, wat nog steeds neerkomt op een actieprijs van 28% korting. Ten slotte word je overgezet op de normale prijs van €13,99 per maand. Deze mogelijkheid is er ook voor klanten van Ziggo die hun lidmaatschap combineren met de aanvullende voordelen van Vodafone.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg gratis F1 TV Pro in een lidmaatschap met alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Zo kun je de Formule 1 bij Ziggo kijken in 2022

Het was nog even de vraag hoe je in 2022 de Formule 1 zou kunnen gaan kijken als klant van Ziggo. De aanbieder laat nu weten dat je eenvoudig een abonnement met Viaplay kunt toevoegen aan je TV- of internetpakket via Mijn Ziggo en dat het pre-orderen nu mogelijk is.

Vervolgens kun je elk raceweekend kijken via de streaming mogelijkheden die Viaplay biedt (mobiel, TV, tablet, etc.). Daarnaast kunnen alle klanten genieten van de samenvattingen van de Formula 1-trainingen, kwalificaties en races op Ziggo Sport via kanaal 14 en via de kanalen van Ziggo Sport Totaal. Ook wordt het Ziggo Sport Race Café voortgezet (met een extra uitzending op zondagavond in raceweekenden) met onder andere Rob Kamphues en Robert Doornbos als commentatoren. Ook wordt er een lineair kanaal geopend voor klanten die via Ziggo een abonnement op Viaplay nemen.

Lees ook: Interview met Viaplay-team: “Er gaat naast Formule 1 nog veel meer komen” 🏎

Meer informatie over Viaplay

Viaplay gaat vlak voor de eerste dagen van de F1-uitzendingen van start. Na de lancering van de streamingdienst op 1 maart zijn namelijk van vrijdag 10 maart 2022 tot zondag 12 maart 2022 de eerste testdagen op het circuit van Bahrein. Naast Formule 1 komt er nog veel meer sport, maar ook films en series. Je vindt het in het aanbod van Viaplay in Nederland.

Over alle andere bekendmakingen houden je op de hoogte via de nieuws- en informatiepagina van Viaplay op Streamwijzer. Ook lees je bij ons terug wat we tot nu toe weten over Viaplay.