Ziggo strooit met gratis streamingdiensten en tot €508 korting

Wie op zoek is naar de meest voordelige internet- en televisie-abonnement én daarnaast dol is op films, series en sport, kan zich momenteel bij Ziggo aansluiten. Daar is namelijk een grote aanbieding met gratis streamingdienst live. Zo kun je als nieuwe klant rekenen op een besparing tussen de €272 en €508 op jaarbasis. Bij het afsluiten van een nieuw abonnement krijg je namelijk zes maanden lang 50% korting. Daarbovenop krijg je een extra cadeau in de vorm van een gratis abonnement op een streamingdienst naar keuze.

Betaal een jaar lang de helft van de prijs bij Ziggo (ter waarde van 272 tot 508 euro)

Een échte Hollander is natuurlijk altijd op zoek naar de allerbeste deal voor internet en televisie. Met de vele prijsstijgingen van dit moment zijn veel mensen dan ook op zoek naar het goedkoopste abonnement bij providers. Die partijen spelen hier handig op in. Zo heeft Ziggo een wel heel aantrekkelijke aanbieding gelanceerd, waarmee je tot wel €508 per jaar kunt besparen. Zoals iedere kortingsactie is ook deze echter maar tijdelijk te claimen.

Maar waar bestaat de korting precies uit? We nemen het even overzichtelijk met je door: je krijgt allereerst tijdelijk zes maanden lang 50% korting op je internet + tv-abonnement. Deze actie is afhankelijk van het pakket dat je kiest. Neem je bijvoorbeeld de goedkoopste internetsnelheid in combinatie met het startpakket, dan betaal je zes maanden lang de helft minder. Omgerekend kun je dus rekenen op een korting van €28 per maand. Dit komt neer op een besparing van 168 euro.

Kies je echter voor de duurste abonnementsvorm? Dan bespaar je maar liefst €45,50 per maand, i.e. 273 euro in een jaar. Ook ben je bij iedere abonnementsvorm tijdelijk geen eenmalige kosten kwijt, wat nog eens neerkomt op een extra besparing van €19,95.

💰 Korting op abonnement: minimaal €168 en maximaal €273 voordeel
👋 Tijdelijk geen aansluitkosten: momenteel €19,95 voordeel
📺 Streamingdienst naar keuze: minimaal €84 en maximaal €215 voordeel
Totaal: bespaar €272 tot €508 ➝ bekijk alle opties hier op de officiële website van Ziggo

Jaarabonnement op streamingdienst naar keuze cadeau

Maar daar blijft het niet bij. Want bovenop de fikse besparing op je tv- en internet-abonnement geeft de provider een jaarabonnement op een streamingdienst naar keuze cadeau. Deze korting kan nog eens oplopen van €84 tot €215. Met de deal van Ziggo bespaar je dus op een tv- en internetabonnement én jaarabonnement op een streamingdienst bij elkaar tussen de €272 en €508.

Zo kijk je een jaar lang gratis naar al je favoriete series en films op Disney+, terwijl je €132 bespaart. De gebruikelijke kosten komen namelijk sinds de aangekondigde prijsverhoging neer op €10,99 per maand. Ook kun je kiezen voor een jaarabonnement op HBO Max ter waarde van ruim €95.

Kijk je liever sport? Dan is ESPN Compleet ter waarde van €17,95 per maand een optie. Hoewel alle vier de zenders ook standaard in het pakket van Canal Digitaal zijn opgenomen, bespaar je bij Ziggo ruim €215 op jaarbasis. Naast al deze opties heb je tevens de keuze uit Ziggo Sport Totaal (ter waarde van €14,95 p/m). Deze zenders zitten alleen bij het duurste tv-pakket inbegrepen en vertonen onder andere sportuitzendingen uit het voetbal, tennis, golf, handbal, basketbal, hockey, rugby, atletiek en volleybal. Hieronder staat het gehele aanbod van alle streamingdiensten waaruit je kunt kiezen, inclusief de korting op jaarbasis.

StreamingdienstKorting op jaarbasis
🟢 SkyShowtime€83,88
🟣 HBO Max€95,88
⚪️ Film1€119,40
🔵 Disney+€131,88
🟠 Ziggo Sport Totaal€179,40
🔴 ESPN Compleet€215,40

Nog even goed om te weten: afhankelijk van je tv-pakket kun je überhaupt al gratis streamingdiensten extra krijgen bovenop de bovenstaande keuze. Bij ‘Start’ is dat niet het geval, maar bij ‘Complete’ krijg je automatisch Ziggo Movies & Series. Nog één stapje erbij is ‘Max’ en dan krijg je SkyShowtime kosteloos bij je pakket.

Extra combinatievoordelen voor Vodafone-klanten

We hebben het in de bovenstaande tekst voor de duidelijkheid maar even buiten beschouwing gelaten, maar bovenop de aangeboden kortingen kun je mogelijk nog extra voordelen krijgen. Het overkoepelende bedrijf achter de telecom- en internet/tv-aanbieders heet namelijk VodafoneZiggo. Dit betekent dat je als klant van Ziggo door de combinatie met Vodafone vier extra voordelen kunt krijgen. Dat is toch weer mooi meegenomen.

  • Tot €7,50 korting per maand voor iedereen thuis met Vodafone
  • Een extra tv-pakket: Kids, SkyShowtime of Ziggo Sport Totaal
  • Dubbele data voor iedereen thuis met Vodafone
  • Een upgrade naar het Safe Online XL-beveiligingspakket

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.