Kan ik Disney+ op Ziggo kijken via een app?

Benieuwd of je Disney+ kunt kijken bij Ziggo via een app? Momenteel is dat niet mogelijk, maar er zijn er veel andere opties om op je TV naar Disney+ te kijken. Die worden in de rest van dit artikel omschreven. Ook maken we het op deze pagina bekend zodra we meer weten over de komst van de Disney+ app bij Ziggo.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Disney Plus op TV

Er zijn veel manieren om via de televisie naar Disney Plus te kijken. In dit artikel focussen we op de situatie voor Ziggo abonnees, maar in het artikel Disney Plus op TV leggen we uit hoe iedereen (ongeacht de provider) via de televisie eenvoudig naar Disney+ kan kijken.

Disney Plus bij de Ziggo Mediabox

Opnemen, films en series bestellen via Movies & Series, live-tv pauzeren en terugspoelen. Met de Ziggo Mediabox XL kijk je programma’s, films en series in HD-kwaliteit, wanneer het je uitkomt. Vroeger heette het de Horizon Mediabox. Hopelijk is binnenkort ook de Disney+ app bij Ziggo’s mediabox beschikbaar.

Disney+ app op Samsung Smart TV

Veel fans vroegen zich af wanneer het mogelijk zou worden om een app te downloaden op de Samsung Smart TV, zoals bij Netflix en Videoland. Eerder liet Disney al weten dat ze er hard mee bezig waren en dat de app naar verwachting voor de officiële lancering van Disney+ op 12 november zou volgen. Nu heeft Disney vanaf 31 oktober de app openbaar gemaakt voor een deel van de Samsung Smart TV’s. Welke TV’s dit zijn en wanneer de rest volgt vermelden we in het artikel over de Disney+ app op de Samsung Smart TV.

Zo kijk je Disney+ op een Smart TV

Heb je een web browser app op je Smart TV? Die kun je gelukkig nu al wel inzetten om Disney+ te streamen! Meerdere kijkers hebben aangegeven dat het mogelijk is via de web browser naar de website van Disney+ te gaan en in te loggen. Vervolgens kan, ietwat minder gebruiksvriendelijk maar alsnog naar toebehoren, gewoon naar alle films en series gekeken worden!

  1. Open het menu van je Smart TV.
  2. Ga naar de web browser app.
  3. Ga naar www.disneyplus.com.
  4. Log in bij je account.
  5. Veel plezier met streamen!

Casten van de Disney+ app naar je televisie

Behalve deze gratis optie is het met een Apple TV of Chromecast ook heel eenvoudig om een film of serie vanaf Disney+ op een ander apparaat (zoals laptop, tablet of mobiel) op je televisie af te spelen.

Alle films en series op de streamingdienst

Wil je zelf beoordelen of het aanbod van Disney+ aantrekkelijk genoeg is? Bestudeer dan zelf de volledige lijst van het Disney+ aanbod of bekijk hieronder de ruim drie uur durende trailer van de lancering van alle titels op Disney+.

Basically Everything Coming to Disney+ in the U.S. | Start Streaming Now
Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.