Ziggo-klanten kunnen nu ook naar Apple TV+ kijken via televisie

Klanten van Ziggo konden al via hun bruikleendecoder naar apps van Netflix, Videoland en andere streamingdiensten kijken, maar Apple TV+ was lange tijd niet beschikbaar. En gelukkig komt daar vandaag verandering in. Vanaf nu is de app van dit grote platform ook aan de Mediabox Next en Mediabox Next Mini toegevoegd en kun je eenvoudig naar alle grote titels kijken binnen de televisieomgeving.

Apple TV+-app is nu beschikbaar voor Ziggo-klanten

Ziggo heeft de handen ineengeslagen met Apple en daardoor is vandaag de Apple TV+-app gelanceerd. Je vindt hem in het menu van de Ziggo Mediabox Next- en Next Mini-decoders. Met deze app kun je binnen je televisieomgeving blijven en tóch alle toffe titels van Apple TV+ bekijken.

Via het hoofdmenu of met behulp van de Voice Control-functie zoek je eenvoudig naar films, series of acteurs. Robin Kroes van Ziggo zegt het volgende over de samenwerking:

🗣️ “Ons TV & Streaming-platform biedt klanten het beste entertainment van hun favoriete streamingdiensten en zenders. Nu Apple TV+ via Ziggo beschikbaar is, kunnen onze klanten genieten van nog meer programma’s, films en series van topkwaliteit op één plek.”
– SkyShowtime CEO Monty Sarhan

‘Masters of the Air’, ‘Napoleon’ en meer bij Apple TV+

Je hebt natuurlijk wel een abonnement op Apple TV+ nodig om te kunnen streamen. Weet je nog niet precies wat de streamingdienst te bieden heeft? Apple TV+ is op dit moment hét platform dat kwalitatieve series aflevert. Een aftiteling vol grote namen, imposante verhalen en meer. Zo kun je er nu naar Masters of the Air kijken. Deze serie is gemaakt door producenten Steven Spielberg, Tom Hanks en Gary Goetzman, die samen eerder meesterwerken als Band of Brothers en The Pacific afleverden. Kijkers vinden hem indrukwekkend en het is een van de beste series van het moment.

Ook een toptitel als Napoleon is binnenkort bijvoorbeeld op Apple TV+ te vinden. Deze film combineerde een spectaculair verhaal over Napoleon Bonaparte met acteerwerk van Oscarwinnaar Joaquin Phoenix én regie van de legendarische regisseur Ridley Scott, dus veel filmliefhebbers konden hem niet missen. Morgen verschijnt hij in het aanbod van de streamingdienst.

Stap voor stap uitleg: zo download je de Apple TV+-app op Ziggo’s bruikleendecoder

Met behulp van onderstaand stappenplan weet je precies hoe je de app van Apple TV+ op de Mediabox Next of Next Mini kunt installeren. Hierbij is het wel essentieel om een abonnement op de desbetreffende streamingdienst te hebben, omdat er anders niet naar de films en series van het video on demand-platform kan worden gekeken.

  1. Ga naar de officiële website van Apple TV+ om een abonnement te nemen als je dat nog niet hebt. Je kunt de eerste zeven dagen gratis kijken.
  2. Druk op de Home-knop (🏠) van je afstandsbediening
  3. Klik op Apps
  4. Ga naar de App store
  5. Zoek naar Apple TV+
  6. Download de app, open hem, log in bij je account en begin direct met kijken! 🍿

Alles over Apple TV+

Meer weten over de streamingdienst? Houd dan vooral onze website in de gaten. Wij geven altijd aan welke films en series in het aanbod van Apple TV+ te vinden zijn en houden per maand bij welke nieuwe content er naar de streamingdiensten komt. Ook informeren we je over al het laatste nieuws via je mail en onze social media-kanalen.


Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.