Zesde seizoen van Outlander komt ‘binnenkort’ naar Netflix

Eindelijk hebben we iets meer duidelijkheid over de komst van de nieuwste set afleveringen van Outlander naar Netflix Nederland. De eerste vijf delen zijn er al te zien, maar seizoen 6 staat nu alleen nog online bij Ziggo Movies & Series. Netflix heeft nu laten weten dat S6 ‘binnenkort’ te streamen zal zijn.

→Ziggo trakteert nu op een jaar gratis Netflix + Videoland ter waarde van €250 🎁

Netflix Nederland over Outlander seizoen 6: “Hij komt er binnenkort aan!”

Al sinds de lancering van Outlander’s zesde seizoen in de Verenigde Staten op 6 maart wordt Netflix NL bestookt met vragen van fans. Ze willen natuurlijk dolgraag de nieuwste afleveringen in Nederland streamen via het video on demand-platform, maar vooralsnog zijn de uitzendrechten nog exclusief in handen van Ziggo. Daardoor kun je alleen nog hier bij Ziggo Movies & Series naar het splinternieuwe zesde seizoen kijken, terwijl de camera bij seizoen 7 inmiddels al draait.

Gisteren hebben Outlander-fans met een abonnement op Netflix echter voor het eerst lichtpuntje in de duisternis gekregen. Nadat een liefhebber aan de streamingdienst vroeg “Wanneer komt het nieuwe seizoen Outlander online?”, liet Netflix weten “De exacte datum is nog onbekend, maar hij komt er binnenkort aan! ❤️”.

Exacte releasedatum is nog niet bekend

Maar hoe zit het met die datum dan? Bij de lanceringen van eerdere seizoenen duurde het steeds een jaar voordat Netflix na Ziggo ook eindelijk de uitzendrechten van Outlander’s nieuwste seizoen in handen kreeg. Het feit dat Netflix nu laat weten dat de afleveringen van seizoen 6 ‘binnenkort’ te zien zullen zijn, lijkt erop te duiden dat het dit keer niet wéér zo lang zal duren.

We kunnen er echter nog niets met zekerheid over zeggen. ‘Binnenkort’ blijft een rekbaar begrip en het is een gegeven dat vaker door Netflix wordt gebruikt om een aantal weken of maanden aan te duiden dan een aantal dagen of jaren. We houden je als eerste via je mail op de hoogte zodra we een exacte releasedatum te horen krijgen, maar je vindt het nieuws natuurlijk ook via onze social media-kanalen en de website. Daarnaast kun je je aanmelden voor meldingen van Streamwijzer om een notificatie te krijgen bij belangrijk nieuws.

Zesde seizoen van Outlander: verhaal, informatie en trailer

Claire en Jamie hebben samen een thuis opgebouwd op Fraser’s Ridge. Nu moeten ze hun thuis verdedigen, niet alleen tegen krachten van buitenaf, maar ook tegen de toenemende conflicten binnen de gemeenschap die ze onder hun hoede hebben.

TitelOutlander
SoortSerie
Jaar2014-
Seizoenen7 seizoenen
CategorieDrama, Fantasy, Romantiek
IMDb8,4 uit 153.000 stemmen
NetwerkSTARZ
MakerRonald D. Moore
CastCaitríona Balfe, Sam Heughan, Duncan Lacroix, Sophie Skelton, Richard Rankin, Robias Menzies, César Domboy, Lauren Lyle, John Bell
KijkenBekijk direct op Ziggo Movies & Series
KijkenBekijk direct op Netflix
BestelBekijk direct op Bol.com
Outlander | Season 6 Official Trailer | STARZ

Synopsis: Ziggo Movies & Series

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.