Zesde seizoen van Outlander komt in 2023 naar Netflix

Eindelijk hebben we iets meer duidelijkheid over de komst van de nieuwste set afleveringen van Outlander naar Netflix Nederland. De eerste vijf delen zijn er al te zien, maar seizoen 6 staat nu alleen nog online bij Ziggo Movies & Series. Netflix heeft nu laten weten dat S6 ‘in 2023’ te streamen zal zijn.

Netflix Nederland verwacht Outlander seizoen 6 in 2023

Al sinds de lancering van Outlanders zesde seizoen in de Verenigde Staten op 6 maart 2022 wordt Netflix NL bestookt met vragen van fans. Ze willen natuurlijk dolgraag de nieuwste afleveringen in Nederland streamen via het video on demand-platform, maar vooralsnog zijn de uitzendrechten nog exclusief in handen van Ziggo. Daardoor kun je alleen nog hier bij Ziggo Movies & Series naar het splinternieuwe zesde seizoen kijken, terwijl de camera bij seizoen 7 inmiddels al draait.

Deze maand hebben Outlander-fans met een abonnement op Netflix echter voor het eerst lichtpuntje in de duisternis gekregen. Nadat een liefhebber aan de streamingdienst vroeg “Wanneer komt outlander deel 6 op Netflix?”, liet de het video on demand-platform weten: “In 2023 verwachten we dat het komt 💖.

Exacte releasedatum is nog niet bekend

Maar hoe zit het met die datum dan? Bij de lanceringen van eerdere seizoenen duurde het steeds een jaar voordat Netflix na Ziggo ook eindelijk de uitzendrechten van Outlander’s nieuwste seizoen in handen kreeg. Het feit dat Netflix nu laat weten dat de afleveringen van seizoen 6 ‘in 2023’ te zien zullen zijn, lijkt erop te duiden dat het dit keer weer zo lang zal duren.

Dit zou wijzen op een releasedatum rond 6 maart 2023, al is dit dus nog niet officieel bevestigd. We houden je als eerste via je mail op de hoogte zodra we een exacte releasedatum te horen krijgen, maar je vindt het nieuws natuurlijk ook via onze social media-kanalen en de website. Daarnaast kun je je aanmelden voor meldingen van Streamwijzer om een notificatie te krijgen bij belangrijk nieuws.

Zesde seizoen van Outlander: verhaal, informatie en trailer

Claire en Jamie hebben samen een thuis opgebouwd op Fraser’s Ridge. Nu moeten ze hun thuis verdedigen, niet alleen tegen krachten van buitenaf, maar ook tegen de toenemende conflicten binnen de gemeenschap die ze onder hun hoede hebben.

TitelOutlander
SoortSerie
Jaar2014-
Seizoenen7 seizoenen
CategorieDrama, Fantasy, Romantiek
IMDb8,4 uit 153.000 stemmen
NetwerkSTARZ
MakerRonald D. Moore
CastCaitríona Balfe, Sam Heughan, Duncan Lacroix, Sophie Skelton, Richard Rankin, Robias Menzies, César Domboy, Lauren Lyle, John Bell
BestelBekijk direct op Bol.com

Synopsis: Ziggo Movies & Series