Op welke zender zit Paramount Network (Ziggo, KPN, etc.)?

Op dinsdag 24 mei maakte de televisiezender Spike plaats voor het gloednieuwe Paramount Network. Deze zender is 24/7 beschikbaar, vertoont een groot aantal Hollywoodfilms en -series en is te vinden in de basispakketten van alle grote aanbieders, zoals Ziggo, KPN en T-Mobile. Veel mensen zijn echter benieuwd waar ze de gloednieuwe zender kunnen vinden, en daarom hebben wij hieronder een handig overzicht gemaakt. Hierin zie je op welk kanaal je Paramount Network per provider op tv en online kunt kijken.

Bij deze zenders op tv vind je Paramount Network bij Ziggo, KPN en andere providers

Paramount Network is in vrijwel alle Nederlandse huishoudens zichtbaar, maar het ligt aan je tv-aanbieder op welk kanaal je voor de films en series terechtkunt. Bekijk in onderstaande tabel waar je terechtkunt als je bijvoorbeeld een basispakket bij Ziggo, KPN of T-Mobile hebt.

ProviderKanaalKijken
ZiggoKanaal 16➡️ Kijk direct
KPNKanaal 13➡️ Kijk direct
T-MobileKanaal 19➡️ Kijk direct
TelfortKanaal 12Via KPN
XS4ALLKanaal 12Via KPN
OnlineKanaal 101➡️ Kijk direct
CaiwayKanaal 18➡️ Kijk direct
Canal DigitaalKanaal 20➡️ Kijk direct
DELTAKanaal 17➡️ Kijk direct
SolconKanaal 11➡️ Kijk direct
YoufoneKanaal 15➡️ Kijk direct

Wat is er op Paramount Network te zien?

Paramount Network Nederland is onderdeel van Paramount Global, een van de grootste mediabedrijven ter wereld. Op deze zender kijk je naar de nieuwste en grootste Hollywood-producties. Hierbij kun je denken aan series als Yellowstone (met Kevin Costner), Star Trek: Enterprise en Elementary (met Lucy Liu en Johnny Lee Miller), maar ook aan een groot aantal films, van klassiekers als The Godfather en Forrest Gump tot de allernieuwste releases.

Iedere maandag t/m vrijdag wordt er om 20:30 een grote Hollywood-film uit het enorme filmarchief van Paramount Pictures vertoond. De rest van de dag kijk je naar andere toffe films en series.

Paramount Network als voorproefje van nieuwe streamingdienst SkyShowtime?

De zender Paramount Network zou gezien kunnen worden als een voorproefje van de streamingdienst SkyShowtime. Dit is een joint venture van Comcast Corporation en Paramount Global, wat betekent dat ook deze streamingdienst de content van Paramount Pictures (en de streamingdienst Paramount+) naar Nederland gaat brengen. We verwachten dus dat we de films en series die op Paramount Network te zien zijn straks ook on demand bij de streamingdienst SkyShowtime kunnen bekijken.

Wanneer SkyShowtime verschijnt in Nederland, wat dit gaat kosten en wat je hier allemaal precies op gaat vinden is op dit moment nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit nieuwe platform? Houd dan onze nieuwspagina in de gaten en check regelmatig onze social media-kanalen. Verder volg je de laatste nieuwtjes rondom deze nieuwe streamingdienst ook in de Facebook-groep met Nederlandse SkyShowtime kijkers.

SkyShowtime in Nederland

Afbeelding ter illustratie

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.