Waar kun je het programma ‘Zeeman Confronteert’ online kijken?

Het vijfde seizoen van Zeeman Confronteert is inmiddels in volle gang op RTL 5. Iedere dinsdag kijk je naar een splinternieuwe aflevering. Maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen altijd online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je ‘Zeeman Confronteert’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Zeeman Confronteert is sinds dinsdag 14 mei terug op de buis. Iedere dinsdag kijk je om 20:30 uur naar een nieuwe aflevering op RTL 5. Maar hoe zit het met terugkijken? In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Zeeman Confronteert bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Zeeman Confronteert niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van Zeeman Confronteert en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal en trailer van ‘Zeeman Confronteert’

Thijs Zeeman helpt mensen die een ernstig probleem hebben met een fraudeur, oplichter, stalker of iemand anders die hen het leven zuur maakt. Na grondig onderzoek gaat Zeeman de confrontatie met de dader aan met maar één doel: diegene voor eens en altijd te laten stoppen.

Streaming informatie over de serie

TitelZeeman Confronteert
Jaar2020-
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReportage

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.