Waar kun je de film ‘Zee van Tijd’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Zee van Tijd (2022) online kijken kunnen. In deze Nederlandse dramafilm wordt de ergste nachtmerrie werkelijkheid voor een jong koppel, dat wanhopig overeind probeert te blijven. Veertig jaar later worden ze weer herenigd. In dit artikel geven we aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Zee van Tijd’ (2022) online kijken?

Zee van Tijd was vanaf 13 oktober 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Zee van Tijd bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst heeft de film op 5 januari 2023 toegevoegd aan haar aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Zee van Tijd niet in het aanbod opgenomen.
NetflixDeze film kwam op donderdag 30 maart naar Netflix, waar je hem zonder aanvullende kosten kunt kijken.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Zee van Tijd nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Zee van Tijd’ (2022)

Het jonge koppel Lucas en Johanna zeilt in de jaren ’80 met hun zoontje Kai de wereld rond: stapelverliefd, onbezorgd en vol dromen en idealen. Midden op de Atlantische Oceaan verandert alles, wanneer de ergste nachtmerrie van de jonge ouders werkelijkheid wordt. Het abrupte einde van de reis is het begin van innerlijke strijd. In hun wanhopige pogingen om overeind te blijven, drijven de twee steeds verder uit elkaar. Veertig jaar later ontmoeten de vroegere geliefden elkaar weer en blijkt dat de tijd zeker niet alle wonden heeft geheeld.

Streaming informatie over de film

TitelZee van Tijd
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 56 minuten
TaalNederlands
CategorieDrama
RegisseurTheu Boermans
CastSallie Harmsen, Reinout Scholten van Aschat, Elsie de Brauw, Gijs Scholten van Aschat, River Oosterink

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.