Waar kan ik de film Zack Snyder’s Justice League (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Zack Snyder’s Justice League online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan aan of deze film te bekijken zal zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Wat is de release datum van Zack Snyder’s Justice League?

Op 18 maart 2021 zal de Snyder Cut in première gaan. Dat is zo’n 3.5 jaar na de originele release datum van de film die geregisseerd werd door Joss Whedon en gelanceerd werd op 16 november 2017.

Hoe lang duurt de Snyder Cut van Justice League?

In totaal zal de film welgeteld 4 uur duren. Jazeker, dat lees je goed. Zack Snyder kiest voor een ongekend lange film en hoopt zo alles uit de waanzinnige beelden te halen die door de productie geschoten zijn. Overigens heeft hij nog extra nieuw materiaal geschoten voor zijn eigen versie van de film met als nieuwe schurk niet Steppenwolf, maar Darkseid. Daarnaast zijn nieuwe personages in de film onder andere The Jokes, Desaad, Iris West, Elinore Stone, The Atom, Martian Manhunter en Nuidis Vulko.

Waar kun je Zack Snyder’s Justice League online kijken?

✅ HBO Max: Ga nu naar Zack Snyder’s Justice League bij HBO Max in Nederland. De film is er sinds de lancering in maart 2022 te zien.

✅ Pathé Thuis: Deze titel is bij Pathé Thuis online te bekijken. Ga direct naar de film op Pathé Thuis.

✅ Prime Video Store: Ook in het aanbod van de winkel van Amazon Prime Video kun je deze titel kopen of huren. Ga direct naar de film in de Prime Video Store.

Deze serie is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Disney+, Amazon Prime Video of Videoland, omdat het gaat om een HBO Max Original serie.

Verhaal van de film uit 2021

Vastbesloten om ervoor te zorgen dat Superman’s ultieme offer niet tevergeefs was, bundelt Bruce Wayne zijn krachten met Diana Prince met plannen om een team van metahumans te rekruteren om de wereld te beschermen tegen een naderende dreiging van catastrofale proporties. De taak blijkt moeilijker dan Bruce zich voorstelde, want elk van de rekruten moet de demonen uit hun eigen verleden onder ogen zien om datgene wat hen tegenhield te overstijgen, waardoor ze samen kunnen komen en uiteindelijk een ongekende bond van helden vormen. Nu verenigd, zijn Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash misschien te laat om de planeet te redden van Steppenwolf, DeSaad en Darkseid en hun vreselijke bedoelingen.

Zack Snyder's Justice League - Official Trailer (2021) Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot

Streaming informatie over de film

Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Actie, Avontuur, Fantasy
Duur: 4 uur
Regisseur: Zack Snyder
Schrijvers: Chris Terrio, Zack Snyder, Will Beall
Cast: Jared Leto, Amber Heard, Henry Cavill

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.