De film Youth in Oregon (2015) kun je sinds 2 november 2019 op Film1 kijken in Nederland. Deze film valt in de volgende genres: Drama, Komedie. De titel hoort thuis in de filmcatalogus van Film1—The Home of Good Movies—met als director Joel David Moore en een cast van onder andere Billy Crudup, Christina Applegate, Frank Langella, Joel David Moore.

→ Ga direct naar Youth in Oregon (2015) op Film1 🍿

Verhaal van Youth in Oregon (2015)

Deze mix tussen Little Miss Sunshine en Sideways gaat over de emotionele roadtrip van een man (Billy Crudup) die zijn verbitterde schoonvader (Frank Langella) moet helpen diens liefde voor het leven terug te vinden.

Wil je graag Youth in Oregon op Film1 zien, maar heb je geen abonnement? Bekijk jouw persoonlijke aanbieding per provider dan op de officiële Film1 website. Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films op Film1 kijken. Alle te bekijken films op de streamingdienst vind je in de lijst met het Film1 aanbod ✅

Youth in Oregon (2015) op Film1 in Nederland

Titel: Youth in Oregon
Jaar: 2015
Categorie: Drama, Komedie
Director: Joel David Moore
Cast: Billy Crudup, Christina Applegate, Frank Langella, Joel David Moore
IMDb: IMDb
Trailer: Trailer
Nieuw op Film1 sinds: 2 november 2019
Direct kijken via Film1: Kijken

Benieuwd of Youth in Oregon ook op andere streamingdiensten dan Film1 in Nederland te zien is op dit moment? Zoek dan op Streamwijzer via deze knop.