‘Your Place or Mine’ met Ashton Kutcher en Reese Witherspoon is nu te zien

Vandaag is de gloednieuwe romcom Your Place or Mine verschenen op Netflix. Niemand minder dan Reese Witherspoon en Ashton Kutcher ruilen als Debbie en Peter van huis in dit The Holiday-achtige verhaal. De film is sinds vrijdag 10 februari wereldwijd te streamen.

Ashton Kutcher en Reese Witherspoon in ‘Your Place or Mine’

Nog nooit eerder zagen we Ashton Kutcher en Reese Witherspoon als love interests in een romcom, hoewel ze allebei wel behoorlijk wat ervaring hebben binnen dit genre. Zo zag je de eerste in films als No Strings Attached en Valentine’s Day (en verscheen hij nog dit jaar in de That ’70s Show-spin-off That ’90s Show) en kwam die laatste voorbij in onder meer This Means War en Legally Blonde. Nu kruipen ze samen in de huid van Debbie en Peter.

Zij zijn beste vrienden, maar ook de grootste tegenpolen. Zij houdt van routine en leeft een vrij burgerlijk bestaan met haar zoon in Los Angeles, hij is gek op de afwisseling en verrassingen van het stadsleven in New York. Als ze voor een week van huis en leven wisselen, komen ze erachter dat ze misschien niet datgene willen dat ze nodig hebben. Dit is het regiedebuut van Aline Brosh McKenna, die eerder meewerkte aan de serie Crazy Ex-Girlfriend en films als Cruella, The Devil Wears Prada en 27 Dresses.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Topacteurs Reese Witherspoon en Ashton Kutcher in de hoofdrollen
2️⃣ Van de maker van The Devil Wears Prada en Cruella
3️⃣ Heerlijk romantisch verhaal dat doet denken aan The Holiday

‘Your Place or Mine’ staat sinds 10 februari op Netflix

Your Place or Mine is dus op vrijdag 10 februari 2023 op Netflix verschenen. Dit is niet de enige nieuwe titel die in februari naar de streaminggigant komt. Zo verscheen op 9 februari seizoen 4A van de populaire serie You en verwachten we op 23 februari nieuwe afleveringen van Outer Banks. Genoeg om naar uit te kijken dus! Hieronder vind je alvast de eerste beelden van de romcom met Ashton Kutcher en Reese Witherspoon.

Your Place Or Mine | Official Trailer | Netflix

Verhaal en informatie van de film

Wanneer beste vrienden en totale tegenpolen Debbie en Peter een week van huis ruilen, krijgen ze een kijkje in elkaars leven dat de deur naar liefde kan openen.

TitelYour Place or Mine
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 51 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Komedie
RegisseurAline Brosh McKenna
CastReese Witherspoon, Ashton Kutcher, Zoë Chao, Jesse Williams, Wesley Kimmel, Tig Notaro, Steve Zahn, Rachel Bloom, Griffin Matthews, Vella Lovell, Shiri Appleby, Tanner Swagger

Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.