Tweede seizoen van ‘Young Wallander’ komt in februari naar Netflix (+ trailer)

De populaire streamingdienst Netflix heeft laten weten wanneer één van haar populaire misdaadseries terug zal keren. In een teaser met de eerste beelden werd bekendgemaakt dat seizoen 2 van Young Wallander vanaf 17 februari 2022 te zien zal zijn op de videodienst.

Teaser: ‘Young Wallander’ seizoen 2 op Netflix

Op dinsdag 18 januari bracht Netflix de eerste bloedstollende teaser van Young Wallander seizoen 2 naar buiten. Hieronder bekijk je de beelden en zie je in het eindscherm dat de lanceerdatum op de streamingdienst 17 februari 2022 is geworden.

Young Wallander (serie, 2 seizoenen): verhaal en informatie

Kurt Wallander, een man die woont in het hedendaagse Zweden, is stuurloos en onzeker over zijn toekomst na zijn vertrek bij de politie. Wanneer een nieuwe hoofdinspecteur, Samuel Osei, de leiding op zich neemt, doet zich een kans voor om zich weer aan te sluiten bij de Major Crimes Unit. Wallander accepteert het aanbod en wordt belast met wat een eenvoudige zaak lijkt: een hit-and-run buiten een nachtclub.

Wanneer het slachtoffer echter in verband wordt gebracht met een beruchte moordzaak die Frida Rask acht jaar geleden behandelde, vermoedt Wallander al snel dat er meer aan de hand is met dit incident dan je op het eerste gezicht zou denken. Vastbesloten om de waarheid te achterhalen, weigert hij zich terug te trekken – zelfs wanneer het onderzoek hem leidt naar de deur van degenen die zijn carrière in een hartslag kunnen beëindigen.

TitelYoung Wallander
Jaar2020
SoortSerie
TaalEngels
Duur2 seizoenen
GenreMisdaad, Drama, Mystery
IMDb6,8 uit 8.000 stemmen
MakerBen Harris
CastAdam Pålsson, Leanne Best, Richard Dillane, Ellise Chappell, Sara Seyed, Yasen Atour, Astrid Fox-Sahan, Charles Mnene
KijkenBekijk direct op Netflix

Alles over de nieuwe afleveringen

Wil je op de hoogte blijven over het laatste nieuws aangaande de nieuwe afleveringen van deze misdaadserie? Houd dan onze pagina over Young Wallander seizoen 2 op Netflix in de gaten. We zullen het daar en via onze social media kanalen laten weten zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn.


Synopsis: Netflix