Komt er een ‘Young Royals’ seizoen 4?

Young Royals-fans, opgelet! Het is tijd voor het derde seizoen van de populaire serie, die je sinds maandag 11 maart op Netflix kunt kijken. Opnieuw bestaat het uit slechts zes afleveringen en dus ben je er waarschijnlijk zo doorheen. Dan komt natuurlijk de grote vraag op: komt er een Young Royals seizoen 4? Wij beantwoorden deze vraag voor je.

Komt er ook een seizoen 4 van ‘Young Royals’?

We hebben slecht nieuws: Hillerska gaat de deuren sluiten en het verhaal van Wilhelm en Simon komt tot een einde. Oftewel: Young Royals gaat stoppen. Seizoen 3 zal het allerlaatste seizoen zijn en Netflix heeft dus geen vierde seizoen besteld.

Alles weten over de films en series op Netflix? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

→ Zin in meer royal love? Bekijk ook de film Red, White and Royal Blue 👑

Wanneer komt de laatste aflevering ‘Young Royals’ op Netflix?

Goed om te weten: seizoen 3 verscheen niet in zijn totaliteit op Netflix op maandag 11 maart. De allerlaatste aflevering van de serie wordt namelijk nog eventjes bewaard. De seizoens- én seriefinale verschijnt een weekje later, op maandag 18 maart. Op die datum kijk je ook naar Young Royals Forever, een documentaire over de totstandkoming en het filmproces van de populaire serie. Hieronder vind je al deze informatie nog een duidelijk op een rijtje in het uitzendschema.

AfleveringWeekdagDatum
1Maandag11 maart 2024
2Maandag11 maart 2024
3Maandag11 maart 2024
4Maandag11 maart 2024
5Maandag11 maart 2024
6Maandag18 maart 2024
Bonus: docu Young Royals ForeverMaandag18 maart 2024

Verhaal en trailer van seizoen 3

Hillerska wordt geconfronteerd met de ergste crisis in de geschiedenis van de school. Wilhelm en Simon worstelen met hartverscheurende onthullingen en lastige beslissingen.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.