Het is bekend: dit is wanneer ‘Young Royals’ seizoen 2 verschijnt

Nadat we vorige week al de nieuwste beelden van de Zweedse Netflix-serie Young Royals met je deelden, is nu ook eindelijk bekendgemaakt wanneer het tweede seizoen op de streamingdienst verschijnt. In november 2022 is het zover!

Netflix deelt informatie over Young Royals’ verschijningsdatum

Op de eerste beelden die Netflix van het tweede seizoen van Young Royals deelde, schitterde de vaste cast van de Zweedse hitserie weer als vanouds. Wilhelm, Simon, August, Sara en Felice keren allemaal terug, en nu weten we ook eindelijk wanneer dit is. Netflix heeft ons laten weten dat de nieuwe afleveringen in november 2022 verwacht kunnen worden.

Een exacte releasedatum wordt er in onderstaande tweet niet genoemd, maar we kunnen in ieder geval al dit najaar terugkeren naar de Zweedse kostschool Hillerska om de avonturen van prins Wilhelm te volgen.

Eerste beelden seizoen 2 ook al te zien

Eerder hebben we de eerste beelden van Young Royals seizoen 2 al met je gedeeld, maar voor iedereen die ze gemist heeft zijn ze hier nog een keer. Netflix liet ons door middel van onderstaande Instagram-post proeven van het nieuwe seizoen. Hierin zien we dat Wilhelm en Simon terugkeren—en elkaar weer teruggevonden lijken te hebben—en zien we een groot gedeelte van de vaste cast terug. En we hoeven dus maar tot de herfst te wachten om te ontdekken wat er verder allemaal gaat gebeuren!

Meer informatie over de serie

Wanneer prins Wilhelm (Edvin Ryding) aankomt op de prestigieuze kostschool Hillerska krijgt hij eindelijk de kans om zijn ware ik te ontdekken en uit te vinden wat voor leven hij echt wil. Wilhelm begint te dromen van een toekomst vol vrijheid en onvoorwaardelijke liefde, ver weg van de koninklijke verplichtingen – maar wanneer hij onverwachts de volgende in lijn voor de troon wordt, wordt zijn dilemma nog groter en moet hij een keuze maken. Liefde of plicht.

TitelYoung Royals
Jaar2021-
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalZweeds
CategorieDrama, Romantiek
IMDb8,3 uit 28.000 stemmen
CastNikita Uggla, Edvin Ryding, Frida Argento, Omar Rudberg, Malte Gårdinger, Pernilla August
KijkenHier op Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.