Nieuw op Netflix: tweede seizoen van Zweedse dramaserie ‘Young Royals’

De streamingdienst zelf omschrijft de romantische dramaserie Young Royals als een mix tussen Gossip Girl en The Crown, maar wij gooien graag ook nog even Élite en de Scandinavische serie The Restaurant in de vergelijking. Vanaf vandaag zijn er nieuwe afleveringen, want Young Royals seizoen 2 is sinds dinsdag 1 november 2022 op Netflix te zien.

Waar gaat het verhaal van Young Royals over?

Wanneer prins Wilhelm (Edvin Ryding) aankomt op de prestigieuze kostschool Hillerska krijgt hij eindelijk de kans om zijn ware ik te ontdekken en uit te vinden wat voor leven hij echt wil. Wilhelm begint te dromen van een toekomst vol vrijheid en onvoorwaardelijke liefde, ver weg van de koninklijke verplichtingen – maar wanneer hij onverwachts de volgende in lijn voor de troon wordt, wordt zijn dilemma nog groter en moet hij een keuze maken. Liefde of plicht.

Jaar: 2021
Soort: Serie
Categorie: Drama, Romantiek
Taal: Zweeds
Duur: 1 seizoen met 6 afleveringen van ± 45 minuten per stuk
IMDb: 8,6 uit 21.000 stemmen
Cast: Nikita Uggla, Edvin Ryding, Frida Argento, Omar Rudberg, Malte Gårdinger, Pernilla August
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Young Royals seizoen 2 op Netflix Nederland?

Via Twitter heeft Netflix bekendgemaakt bekendgemaakt dat de Zweedse serie Young Royals officieel is vernieuwd met een tweede seizoen. Later bleek dat de streamingdienst de nieuwe afleveringen op 1 november 2022 online zou zetten.

Komt er een Young Royals seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg is nog niet bekendgemaakt of er na het tweede seizoen ook een derde deel van Young Royals zal volgen. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Young Royals seizoen 2?

Inmiddels is de officiële trailer van Young Royals S2 al op YouTube verschenen. Hieronder bekijk je hem direct.