Young Royals seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

De streamingdienst zelf omschrijft de romantische dramaserie Young Royals als een mix tussen Gossip Girl en The Crown, maar wij gooien graag ook nog even Élite en de Scandinavische serie The Restaurant in de vergelijking. Na een goed ontvangen eerste deel, is de vraag of er ook een vervolgseizoen van de serie zal komen. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Young Royals seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Young Royals over?

Wanneer prins Wilhelm (Edvin Ryding) aankomt op de prestigieuze kostschool Hillerska krijgt hij eindelijk de kans om zijn ware ik te ontdekken en uit te vinden wat voor leven hij echt wil. Wilhelm begint te dromen van een toekomst vol vrijheid en onvoorwaardelijke liefde, ver weg van de koninklijke verplichtingen – maar wanneer hij onverwachts de volgende in lijn voor de troon wordt, wordt zijn dilemma nog groter en moet hij een keuze maken. Liefde of plicht.

Jaar: 2021
Soort: Serie
Categorie: Drama, Romantiek
Duur: 1 seizoen met 6 afleveringen van ± 45 minuten per stuk
IMDb: 8.4 uit 3.700 stemmen
Cast: Nikita Uggla, Edvin Ryding, Frida Argento, Omar Rudberg, Malte Gårdinger, Pernilla August
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Young Royals seizoen 2 op Netflix Nederland?

  • Waar kun je Young Royals online kijken?

    De serie Young Royals is in Nederland enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+, Videoland en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

  • Wanneer komt Young Royals seizoen 2 op Netflix Nederland?

    Momenteel is nog niet bekend of er een tweede seizoen van de romantische dramaserie Young Royals op Netflix zal verschijnen. Mocht het zo zijn, dan zal het vervolg waarschijnlijk niet voor 2022 uitgebracht worden. We houden je op de hoogte via je mail.

→ Vergelijkbare series met Young Royals vind je hier 🍿

Komt er een Young Royals seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg is nog niet bekendgemaakt of er ook een derde seizoen van Young Royals zal volgen, omdat er ook nog geen officiële bevestiging van een tweede deel is. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Young Royals seizoen 2?

Er is momenteel nog geen trailer van een mogelijk vervolgseizoen van Young Royals, maar kijk vooral nog eens de trailer van seizoen 1 van de serie om alvast in de stemming te komen.

Young Royals | Officiële trailer | Netflix