Netflix deelt eerste beelden van Zweedse hitserie ‘Young Royals’

Morgen is het 1 juli en dat betekent dat het precies een jaar geleden is dat de Zweedse serie Young Royals op Netflix verscheen. We wisten al langer dat er een tweede seizoen aan komt, maar nu heeft de streaminggigant eindelijk de eerste beelden met ons gedeeld.

Eerste beelden van ‘Young Royals’ seizoen 2

Goed nieuws voor liefhebbers van de Zweedse serie Young Royals: eindelijk zijn de eerste beelden van het tweede seizoen naar buiten gebracht. Op Twitter en Instagram deelde Netflix een aantal foto’s van Edvin Ryding, Omar Rudberg en de andere acteurs. “Vriendschap, geheimen, wraak en een bedreiging voor de monarchie,” schreef de streamingdienst er op Twitter bij. Bekijk de beelden snel hieronder.

Tweede seizoen van Zweedse hitserie al lang aangekondigd

Dat Netflix Young Royals zou verlengen met een tweede seizoen—wat ze al in september vorig jaar deden door middel van onderstaand Twitter-bericht—is niet zo gek. De serie is razend populair, scoort met een gemiddelde van een 8,3 (uit 28.000 stemmen) uitstekend op IMDb en wordt ook door critici geprezen.

Waar het tweede seizoen van de hitserie precies over gaat of wanneer het op Netflix verschijnt, weten we op dit moment overigens nog niet. In de aankondiging werd vermeld dat we de nieuwe afleveringen in 2022 kunnen verwachten, maar wanneer dat in dit brede tijdframe precies is, is ook nu nog niet bekendgemaakt. Uiteraard houden we je op de hoogte via onze website en social media-kanalen.

Meer informatie over de serie

Wanneer prins Wilhelm (Edvin Ryding) aankomt op de prestigieuze kostschool Hillerska krijgt hij eindelijk de kans om zijn ware ik te ontdekken en uit te vinden wat voor leven hij echt wil. Wilhelm begint te dromen van een toekomst vol vrijheid en onvoorwaardelijke liefde, ver weg van de koninklijke verplichtingen – maar wanneer hij onverwachts de volgende in lijn voor de troon wordt, wordt zijn dilemma nog groter en moet hij een keuze maken. Liefde of plicht.

TitelYoung Royals
Jaar2021-
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalZweeds
CategorieDrama, Romantiek
IMDb8,3 uit 28.000 stemmen
CastNikita Uggla, Edvin Ryding, Frida Argento, Omar Rudberg, Malte Gårdinger, Pernilla August
KijkenHier op Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.