Eerste vijf afleveringen van ‘You’ seizoen 4 zijn nú te zien

“Hello you.” Joe Goldberg is klaar om weer toe te slaan in een gloednieuw seizoen van You op Netflix. Deze keer mogen we hem Professor Jonathan Moore noemen, bevindt hij zich in Londen en is hij ongetwijfeld weer net zo creepy als altijd. Het vierde seizoen wordt live gezet in twee delen, waardoor de eerste vijf afleveringen nu te zien zijn.

📺 Bekijk ook de negen andere kijktips van deze week in de Streamwijzer Top 10 van week 6, met tien toffe films en series die van 6 tot 12 februari in première gaan.

Joe Goldberg is terug in ‘You’ seizoen 4

Het laatste seizoen van You ligt waarschijnlijk nog vers in je geheugen. Love is gesneuveld en Joe’s oude leven is in vlammen opgegaan. Daarom is hij gevlucht naar Europa en heeft hij een nieuwe identiteit aangenomen. We vinden hem terug in Londen, waar hij als Professor Jonathan Moore door het leven gaat en in een hele nieuwe situatie terechtkomt: die van onwillige detective. Er blijkt namelijk nóg een moordenaar in de Engelse hoofdstad rond te lopen—en die heeft het gemunt op Joe’s nieuwe vriendengroep. Voor het eerst is Joe Goldberg niet de dader, maar het slachtoffer.

Het vierde seizoen heeft een overwegend nieuwe cast, maar natuurlijk zien we Penn Badgley wel weer terug als Joe Goldberg en is Tati Gabrielle opnieuw Marienne. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden van de vijf nieuwe afleveringen.

YOU: Seizoen 4 Deel 1 | Officiële trailer | Netflix

Laatste vijf afleveringen verschijnen op 9 maart

Het vierde seizoen van You is opgedeeld in twee delen. Vandaag, op donderdag 9 februari, zijn de eerste vijf afleveringen in première gegaan, maar over precies een maand staan er nóg vijf afleveringen voor ons klaar. Seizoen 4B verschijnt namelijk op donderdag 9 maart en bestaat uit de afleveringen 6 tot 10. Dit levert het onderstaande uitzendschema op.

AfleveringTitelReleasedatumNederlandse tijd
1“Joe Takes a Holiday”9 februari 202309:00 uur
2“Portrait of the Artist”9 februari 202309:00 uur
3“Eat the Rich”9 februari 202309:00 uur
4“Hampsie”9 februari 202309:00 uur
5“The Fox and the Hound”9 februari 202309:00 uur
6NNB9 maart 202309:00 uur
7NNB9 maart 202309:00 uur
8NNB9 maart 202309:00 uur
9NNB9 maart 202309:00 uur
10NNB9 maart 202309:00 uur

Meer informatie over ‘You’

Nadat zijn oude leven in vlammen is opgegaan, vlucht Joe Goldberg naar Europa om aan zijn “rommelige” verleden te ontsnappen, een nieuwe identiteit aan te nemen en, natuurlijk, de ware liefde na te jagen. Maar al snel bevindt Joe zich in een vreemde rol van onwillige detective wanneer hij ontdekt dat hij niet de enige moordenaar in Londen is. Nu hangt zijn toekomst af van het identificeren en het stoppen van de persoon die het gemunt heeft op zijn nieuwe vriendengroep van uber-rijke socialites…

TitelYou
Jaar2018-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieMisdaad, Drama
IMDb7,7 uit 250.000 stemmen
MakersGreg Berlanti, Sera Gamble
CastPenn Badgley, Tati Gabrielle, Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman, Niccy Lin, Aidan Cheng, Brad Alexander, Ozioma Whenu, Eve Austin

Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.