Netflix deelt onheilspellende trailer van ‘You’ seizoen 3 (te zien vanaf 15 oktober)

Joe krijgt in het derde seizoen van You op Netflix te maken met (opnieuw!) een overleden persoon, (opnieuw!) een obsessie voor een vrouw en (dit is nieuw!) het vaderschap met zijn eigen kindje Henry. We zien het allemaal in de splinternieuwe trailer voorbijkomen. De nieuwe set afleveringen verschijnt op 15 oktober 2021 online.

Trailer: seizoen 3 van ‘You’ op Netflix

‘You’ seizoen 3 is op Netflix te zien vanaf 15 oktober 2021

We hebben er een flinke tijd op moeten wachten, maar eindelijk werd een paar weken geleden door Netflix bekendgemaakt wanneer het derde seizoen van You op de streamingdienst te zien zal zijn. In een video op Twitter werd het nieuws gedeeld met de tekst: “Wie dacht dat een kind opvoeden een eitje was? You S3 komt op 15 oktober.”

Meer informatie over deze serie

Deze serie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Caroline Kepnes. Wanneer een briljante manager van een boekhandel zijn pad kruist met een ambitieuze schrijfster, wordt zijn antwoord duidelijk: alles. Met behulp van het internet en sociale media als zijn gereedschap om de meest intieme details te verzamelen en dicht bij haar te komen, een charmante en onhandige verliefdheid wordt al snel een obsessie als hij rustig en strategisch elk obstakel – en persoon – in zijn weg verwijdert.

Soort: Serie
Jaar: 2018
Categorie: Misdaad, Drama, Romantiek
IMDb: 7,7 uit 161.000 stemmen
Duur: 3 seizoenen
Makers: Greg Berlanti, Sera Gamble
Cast: Penn Badgley, Victoria Pedretti, Ambyr Childers, Elizabeth Lail, James Scully
Gebaseerd op het boek van: Caroline Kepnes
Kijken: Bekijk direct op Netflix