Nieuw op Netflix: seizoen 3 van ‘You’

De grootste streamingdienst van de wereld heeft er een paar jaar geleden voor gekozen om Caroline Kepnes’s bestsellerboek You te verfilmen. Dat bleek een enorm goed idee, want sindsdien is de gelijknamige serie één van de grootste kijkcijferkanonnen op Netflix. Inmiddels is het derde seizoen al online verschenen. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van You seizoen 3 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van You over?

Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Caroline Kepnes: “Wat zou je doen voor liefde?” Wanneer een briljante manager van een boekhandel zijn pad kruist met een ambitieuze schrijfster, wordt zijn antwoord duidelijk: alles. Met behulp van het internet en sociale media als zijn gereedschap om de meest intieme details te verzamelen en dicht bij haar te komen, een charmante en onhandige verliefdheid wordt al snel een obsessie als hij rustig en strategisch elk obstakel – en persoon – in zijn weg verwijdert.

In seizoen 3 zijn Joe en Love getrouwd en voeden ze hun baby op. Ze zijn verhuisd naar de Noord-Californische enclave Madre Linda, waar ze worden omringd door bevoorrechte tech-ondernemers, veroordelende mamabloggers en Insta-beroemde biohackers. Joe is toegewijd aan zijn nieuwe rol als echtgenoot en vader, maar vreest Love’s dodelijke impulsiviteit. En dan is er nog zijn hart. Zou de vrouw waar hij al die tijd naar op zoek was, vlak naast hem wonen? Uitbreken uit een kooi in een kelder is één ding. Maar de gevangenis van een perfect huwelijk met een vrouw die je trucjes doorheeft? Nou, dat zal een veel gecompliceerdere ontsnapping zijn.

TitelYou
Jaar2018
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
GenreMisdaad, Drama, Romantiek
IMDb7,7 uit 168.000 stemmen
MakerGreg Berlanti, Sera Gamble
CastPenn Badgley, Victoria Pedretti, Ambyr Childers, Elizabeth Lail, Luca Padovan, James Scully, Zach Cherry, Jenna Ortega, Camela Zumbado
KijkenBekijk direct op Netflix

Wanneer komt You seizoen 3 op Netflix Nederland?

We hebben er een flinke tijd op moeten wachten, maar eindelijk is door Netflix bekendgemaakt wanneer het derde seizoen van You op de streamingdienst te zien zal zijn. In een video op Twitter werd het nieuws gedeeld met de tekst: “Wie dacht dat een kind opvoeden een eitje was? You S3 komt op 15 oktober.”

In de teaser horen we Joe Goldberg vertellen: “Mensen noemen hun kinderen tegenwoordig alles om aandacht te krijgen. En ondanks de achtergrond van je moeder en je Glamma’s vastberadenheid om je Forty reïncarnated te noemen, weet ik wel beter. Een jongen is niet wat we verwacht hadden, en ik zou liegen als ik zou zeggen dat de gedachte aan een mini-ik puur opwindend was en niet zonder… uitdagingen. Laten we zeggen dat ik hoop dat je doet wat ik zeg, niet wat ik doe. Maar voor jou kan ik veranderen. Ik zal een man zijn waar je naar opkijkt. Een man die je trots vader zal noemen. Dus, hoe moet ik je noemen? Een naam die sterk is, maar niet intimiderend. Klassiek, maar niet banaal. Literair, natuurlijk, want je zult opgroeien in een huis vol boeken. Henry. Je naam kiezen is de eerste van een leven lang beslissingen die ik neem om je een zo goed mogelijk leven te geven, om je te beschermen, om te vormen wie je zult worden. Wie ga je worden, Henry?”

Vervolgens verschijnt de release datum in beeld: 15 oktober 2021!

→ Vergelijkbare series met You vind je hier 🍿

Komt er een You seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Goed nieuws, want de komst van You seizoen 4 op Netflix is al vóór de lancering van S3 officieel bevestigd!

Welke teaser of trailer is er van You seizoen 3?

Bekijk hieronder de trailer van het derde seizoen van de spannende Netflix-serie You.


Synopsis: Netflix