Hoe laat komt You seizoen 2 op Netflix Nederland?

Op 26 december 2019 is het dan eindelijk zo ver! Dan verschijnt het You seizoen 2 op Netflix! Ben jij ook benieuwd hoe laat de serie op de streamingdienst in Nederland zal verschijnen? Wij geven het verlossende woord!


Hoe laat komt You seizoen 2 op Netflix Nederland op 26 december 2019?

Op 26 december 2019 zal het tweede seizoen van You om 09:00 uur Nederlandse tijd verschijnen op Netflix! Als je hem dan nog niet meteen kan vinden, is het handig de app opnieuw op te starten of even in- en uit te loggen van je account.


Verhaal en trailer van You

Als een mooie jonge vrouw Joe Goldbergs boekwinkel binnenloopt, googelt hij de naam op haar creditcard, Guinevere Black, en ontdekt dat zij de enige is met die naam in New York. Guinevere’s sociale media vertelt hem alles wat hij wil weten, en een toevallige ontmoeting met hem zal haar leven veranderen. Wat begint als interesse mondt al snel uit in een obsessie. Als Guinevere niet voorzichtig is, zal dit eindigen in een gruwelijke situatie voor alle betrokkenen.

Op IMDb wordt de serie You beoordeeld met een 7.7 uit 10.

Komt er een You seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg is de komst van een derde deel nog niet officieel bevestigd, dus we weten nog niet zeker of het er zal komen. Wel lijkt het er sterk op dat er een derde deel komt. Sera Gamble, de uitvoerend producent van de serie, geeft namelijk aan dat er al hele opwindende ideeën zijn voor de verhaallijn in seizoen 3! Als You S3 komt, is het echter (gebaseerd op het uitzendschema) waarschijnlijk dat het in december 2020 zal verschijnen. Alles wat we weten over dit tweede seizoen is te vinden op de pagina: You seizoen 3.