Nu al bevestigd: Netflix-serie ‘You’ krijgt seizoen 4

Op vrijdag 15 oktober 2021 verschijnt het derde deel van de Netflix-serie You online op de streamingdienst. Één dag voor de release heeft de streamingdienst officieel bekendgemaakt dat de mysterieuze dramaserie is verlengd met een vierde seizoen.

Netflix laat weten dat ‘You’ een vierde seizoen krijgt

Fantastisch nieuws voor fans van You, want al voordat we hebben kunnen kijken naar de derde set afleveringen is de komst van het vierde seizoen al bevestigd. Dit liet de streamingdienst weten via Twitter.

Hoe lang moeten we wachten op de release van ‘You’ seizoen 4 op Netflix?

Hoe lang we zullen moeten wachten op de volgende release is nog niet bekend en jammer genoeg ook moeilijk te voorspellen. Na S1 moesten we 15 maanden wachten op S2, waarna we vervolgens 22 maanden geduld moesten hebben voor S3. Als de productietijd nu ergens in het midden van deze twee zal zitten, kun je S4 ergens in 2023 verwachten. Hierover is echter nog niets officieel bevestigd door de streamingdienst. Het zou dus zomaar eerder of later kunnen worden. We houden je hiervan op de hoogte op de pagina over You seizoen 4 op Netflix.

Verhaal, informatie en trailer van de serie

Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Caroline Kepnes: “Wat zou je doen voor liefde?” Wanneer een briljante manager van een boekhandel zijn pad kruist met een ambitieuze schrijfster, wordt zijn antwoord duidelijk: alles. Met behulp van het internet en sociale media als zijn gereedschap om de meest intieme details te verzamelen en dicht bij haar te komen, een charmante en onhandige verliefdheid wordt al snel een obsessie als hij rustig en strategisch elk obstakel – en persoon – in zijn weg verwijdert.

TitelYou
Jaar2018
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
GenreMisdaad, Drama, Romantiek
IMDb7,7 uit 168.000 stemmen
MakerGreg Berlanti, Sera Gamble
CastPenn Badgley, Victoria Pedretti, Ambyr Childers, Elizabeth Lail, Luca Padovan, James Scully, Zach Cherry, Jenna Ortega, Camela Zumbado
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix