Hitserie ‘Yellowstone’ vanaf vandaag elke werkdag op tv en online te zien

Met een uitstekende gemiddelde score van 8,7 uit 121.000 stemmen op IMDb is het Amerikaanse western kijkcijferkanon Yellowstone op dit moment nog een van de grote gemissen in het Nederlandse streaminglandschap. Daar komt binnenkort naar verwachting verandering in, maar vanaf vandaag zal het in ieder geval al mogelijk zijn om op tv en online naar de populaire serie te kijken. Paramount Network zendt elke werkdag een nieuwe aflevering uit van seizoen 1 tot en met 4.

Elke werkdag op tv bij Paramount Network Nederland: een nieuwe aflevering van ‘Yellowstone’ seizoen 1-4

De western dramaserie ‘Yellowstone’ draait om het leven van de familie Dutton. Dit Amerikaanse verwantschap bezit de grootste ranch van de Verenigde Staten. John staat aan het hoofd van de familie en hij probeert om op eerlijke wijze zijn geld te verdienen. Dat wordt hem echter bijzonder moeilijk gemaakt. Al helemaal wanneer het eigendom van hun land bemoeilijkt wordt.

In de zomer van 2018 ging het eerste seizoen van Yellowstone (9 afleveringen) in première, waarna seizoen 2 (zomer 2019), seizoen 3 (zomer 2020) en seizoen 4 (herfst 2021) jaarlijks volgden met elk 10 nieuwe episodes. Al deze seizoenen met in totaal 39 afleveringen zullen achter elkaar aan worden vertoond op tv bij Paramount Network (Ziggo: kanaal 16 | KPN: kanaal 13 | T-Mobile: kanaal 19, etcetera). Elke werkdag staat er een nieuwe aflevering op het programma, maar de tijden van de uitzendingen verschillen:

  • Seizoen 1, aflevering 1: maandag 8 augustus om 22:35 uur
  • Seizoen 1, aflevering 2: dinsdag 9 augustus om 22:05 uur
  • Seizoen 1, aflevering 3: woensdag 10 augustus om 22:50 uur
  • Seizoen 1, aflevering 4: donderdag 11 augustus om 23:30 uur
  • Seizoen 1, aflevering 5: vrijdag 12 augustus om 22:35 uur
  • Geen uitzending: weekend, zaterdag
  • Geen uitzending: weekend, zondag
  • Seizoen 1, aflevering 6: maandag 15 augustus om 22:45 uur
  • Seizoen 1, aflevering 7: dinsdag 16 augustus om 22:00 uur
  • … nog niet bekend

Ook online live en terug te kijken bij Nederlandse providers, naar verwachting later bij SkyShowtime

Doordat Paramount Network de uitzendingen op televisie verzorgt, is het ook mogelijk om via de online tv-omgeving van de providers uitzendingen live en terug te kijken. De periode van terugkijken is afhankelijk van het aanbod van je provider, maar staat doorgaans vastgesteld op 7 dagen. Zo kun je bijvoorbeeld hier bij Ziggo GO en hier bij KPN iTV naar alle afleveringen kijken zodra ze op je televisie verschenen zijn.

Daarnaast is de verwachting dat SkyShowtime deze populaire serie als een van haar paradepaardjes zal presenteren in het Nederlandse aanbod van de videodienst, net als spin-off series 1883 en 1923. Binnenkort wordt de nieuwe streamingdienst gelanceerd en Yellowstone is eigendom van Paramount Global, een van de twee bedrijven die samen dit nieuwe video on demand-platform op de markt brengen. Daarnaast is de serie op het moment van schrijven niet te zien bij Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Viaplay, Videoland of een andere speler in de markt.