Hitserie ‘Yellowstone’ vanaf vandaag elke werkdag op tv en online te zien

Met een uitstekende gemiddelde score van 8,7 uit 121.000 stemmen op IMDb is het Amerikaanse western kijkcijferkanon Yellowstone op dit moment nog een van de grote gemissen in het Nederlandse streaminglandschap. Daar komt binnenkort naar verwachting verandering in, maar vanaf vandaag zal het in ieder geval al mogelijk zijn om op tv en online naar de populaire serie te kijken. Paramount Network zendt elke werkdag een nieuwe aflevering uit van seizoen 1 tot en met 4.

Elke werkdag op tv bij Paramount Network Nederland: een nieuwe aflevering van ‘Yellowstone’ seizoen 1-4

De western dramaserie ‘Yellowstone’ draait om het leven van de familie Dutton. Dit Amerikaanse verwantschap bezit de grootste ranch van de Verenigde Staten. John staat aan het hoofd van de familie en hij probeert om op eerlijke wijze zijn geld te verdienen. Dat wordt hem echter bijzonder moeilijk gemaakt. Al helemaal wanneer het eigendom van hun land bemoeilijkt wordt.

In de zomer van 2018 ging het eerste seizoen van Yellowstone (9 afleveringen) in première, waarna seizoen 2 (zomer 2019), seizoen 3 (zomer 2020) en seizoen 4 (herfst 2021) jaarlijks volgden met elk 10 nieuwe episodes. Al deze seizoenen met in totaal 39 afleveringen zullen achter elkaar aan worden vertoond op tv bij Paramount Network (Ziggo: kanaal 16 | KPN: kanaal 13 | T-Mobile: kanaal 19, etcetera). Elke werkdag staat er een nieuwe aflevering op het programma, maar de tijden van de uitzendingen verschillen:

 • Seizoen 1, aflevering 1: maandag 8 augustus om 22:35 uur
 • Seizoen 1, aflevering 2: dinsdag 9 augustus om 22:05 uur
 • Seizoen 1, aflevering 3: woensdag 10 augustus om 22:50 uur
 • Seizoen 1, aflevering 4: donderdag 11 augustus om 23:30 uur
 • Seizoen 1, aflevering 5: vrijdag 12 augustus om 22:35 uur
 • Geen uitzending: weekend, zaterdag
 • Geen uitzending: weekend, zondag
 • Seizoen 1, aflevering 6: maandag 15 augustus om 22:45 uur
 • Seizoen 1, aflevering 7: dinsdag 16 augustus om 22:00 uur
 • … nog niet bekend
'Yellowstone' Exclusive Teaser Trailer Starring Kevin Costner | Paramount Network

Ook online live en terug te kijken bij Nederlandse providers, naar verwachting later bij SkyShowtime

Doordat Paramount Network de uitzendingen op televisie verzorgt, is het ook mogelijk om via de online tv-omgeving van de providers uitzendingen live en terug te kijken. De periode van terugkijken is afhankelijk van het aanbod van je provider, maar staat doorgaans vastgesteld op 7 dagen. Zo kun je bijvoorbeeld hier bij Ziggo GO en hier bij KPN iTV naar alle afleveringen kijken zodra ze op je televisie verschenen zijn.

Daarnaast is de verwachting dat SkyShowtime deze populaire serie als een van haar paradepaardjes zal presenteren in het Nederlandse aanbod van de videodienst. Binnenkort wordt de nieuwe streamingdienst gelanceerd en Yellowstone is eigendom van Paramount Global, een van de twee bedrijven die samen dit nieuwe video on demand-platform op de markt brengen. Daarnaast is de serie op het moment van schrijven niet te zien bij Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Viaplay, Videoland of een andere speler in de markt.

Voorheen enkel nog via Peacock in Amerika te streamen

Doordat streamingdiensten in Nederland de serie momenteel niet aanbieden, wordt door gebruikers nu nog vaak gegrepen naar het gebruik van een goede VPN. Dit werkt als volgt: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar de serie Yellowstone bij de streamingdienst Peacock kijken. In een paar simpele stappen doet men dit zo:

 1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
 2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
 3. Ga direct naar Yellowstone bij de streamingdienst Peacock en begin met kijken! 🍿

Afbeelding ter illustratie

Let op: het gebruik van een VPN om films, series en sport te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.