‘Yellowstone’ seizoen 5 gaat op déze datum verder

De eerste acht afleveringen van Yellowstone seizoen 5 heb je al een behoorlijke tijd geleden kunnen bekijken op SkyShowtime. Maar zoals je misschien wel weet, heb je er nog zes tegoed. Heel lang was het niet duidelijk wanneer de episodes zouden arriveren bij de streamingdienst, maar nu is eindelijk de releasedatum bekend.

‘Yellowstone’ seizoen 5 deel 2 verschijnt nog dit jaar

In november 2022 was het vijfde seizoen van Yellowstone wekelijks te zien op SkyShowtime. Omdat deze reeks in twee delen werd opgesplitst, verscheen in januari 2023 de achtste aflevering en was het daarna een lange tijd stil. Het seizoen bestaat echter uit veertien afleveringen, en de laatste zes worden dit jaar verwacht. SkyShowtime heeft laten weten dat er eindelijk een startdatum is: op donderdag 14 november is het zover.

Dit kun je verwachten van seizoen 5B

In november keert de familie Dutton dus eindelijk terug naar SkyShowtime. Al seizoenen lang zien we hoe de familie er alles aan doet om de grootste ranch in de Verenigde Staten te beschermen. Continue uitdagingen zorgen ervoor dat er nooit veel zekerheid is. Ook in seizoen 5B gaat de (familie)strijd weer verder. Voor eens en voor altijd wordt besloten of dit het einde van Yellowstone-ranch is, of dat er een nieuw tijdperk kan starten.

Met seizoen 5B komt de serie namelijk voorgoed tot een einde. Er is geen zesde seizoen meer besteld, en daardoor kun je dit najaar op de laatste afleveringen rekenen.

Meer informatie over ‘Yellowstone’

John Dutton, eigenaar van een ranch die al generaties lang in de familie is, verdedigt zijn bezit tegen nietsontziende projectontwikkelaars, inheemse reservaten en andere vijanden die hem zijn land willen afnemen.

TitelYellowstone
Jaar2018-
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Western
MakersJohn Linson, Taylor Sheridan
CastIan Bohen, Kevin Costner, Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Jefferson White, Gil Birmingham, Denim Richards, Danny Huston, Mo Brings Plenty, Forrie J. Smith, Atticus Todd, Wendy Moniz

Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.