Staat of komt ‘Yellowstone’ op Netflix? En waar is de serie nu online te zien?

Een van de beste series van het moment is volgens veel kijkers toch wel Yellowstone. De hitserie telt inmiddels vijf seizoenen en heeft meerdere spin-offs. Maar waar kun je hem eigenlijk kijken? Veel mensen vragen zich af of Yellowstone op Netflix staat of komt. En waar kun je de serie anders online kijken? In dit artikel delen we alles wat we weten.

Staat of komt ‘Yellowstone’ op Netflix?

In januari 2023 verschenen de laatste afleveringen van Yellowstone op de Nederlandse streaming. We hebben het eerste gedeelte van seizoen 5 erop zitten, maar wachten nog steeds op deel 2. Wanneer dat verschijnt is nog niet bekend. Toch kun je nu al genieten van maar liefst 47 afleveringen. De serie over John Dutton, de eigenaar van een ranch, is een waar succes. Veel mensen vragen zich daarom af of Yellowstone op Netflix staat of daar in de toekomst heen komt.

Helaas is het op dit moment nog niet bekend of Netflix de uitzendrechten van de serie bemachtigd heeft—of dit überhaupt van plan is. De kans lijkt klein, omdat Yellowstone gemaakt wordt door Paramount Network. Dit Amerikaanse bedrijf is net als SkyShowtime verbonden aan ViacomCBS. De kans is dus erg groot dat SkyShowtime (voorlopig) de eigenaar van de serie blijft in Nederland. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als dit verandert en de serie wel naar Netflix komt.

Waar kun je ‘Yellowstone’ online kijken?

Yellowstone is voorlopig dus nog niet op Netflix te vinden, maar kun je hem wel ergens anders online kijken? En waar dan? Hieronder laten we de meest recente informatie zien.

SkyShowtime➡️ Ga meteen naar Yellowstone bij SkyShowtime. Bij deze streamingdienst vind je alle vijf beschikbare seizoenen van de hitserie in Nederland. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
📀 Bol.comBij deze grote Nederlandse webwinkel kun je de DVD of Blu-ray van Yellowstone vinden. 👉 Bekijk de serie op Bol.com.
📀 Amazon.nlOok de wereldwijde online winkelgigant Amazon heeft een eigen Nederlandse webshop waarin de DVD en Blu-ray van deze titel te vinden zijn. 👉 Bekijk de serie op Amazon.nl.
⛔️ Amazon Prime VideoOp Amazons video on demand-platform Prime Video kun je niet naar deze serie kijken op dit moment.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Yellowstone niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDe meerdere seizoenen van deze serie zijn niet bij marktleider Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is deze titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie niet te vinden op het moment van schrijven.

Meer informatie over de serie

In Yellowstone volgen we de familie Dutton, een Amerikaanse familie die de grootste ranch van de Verenigde Staten bezit. Aan het hoofd van de familie staat John, wie probeert om op eerlijke wijze zijn geld te verdienen. Dat wordt hem echter bijzonder moeilijk gemaakt, al helemaal wanneer het eigendom van hun land bemoeilijkt wordt.

TitelYellowstone
SoortSerie
Jaar2018-
TaalEngels
Duur5 seizoenen
CategorieWestern, Drama
MakersJohn Linson, Taylor Sheridan
CastKevin Costner, Kelly Reilly, Luke Grimes, Wes Bentley, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Cole Hauser, Gil Birmingham, Jefferson White

Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.