Waar kan ik de serie Yellowstone (2018) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het kijken van de serie Yellowstone uit 2018. De seizoenen van de serie behaalden tot dusver een 8.4 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online.

In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Yellowstone uit 2018 online kijken?

In Nederland heeft nog geen enkele streamingdienst de rechten van Yellowstone weten te bemachtigen, waardoor deze serie niet te zien is in het Nederlandse aanbod van video on demand-platforms als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video. Toch kun je nu al vanuit Nederland naar Yellowstone kijken met een heel makkelijk trucje: een goede VPN. Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar de serie Yellowstone bij de streamingdienst Peacock kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Yellowstone bij de streamingdienst Peacock en begin met kijken! 🍿

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de serie op Bol.com.

Prime Video Store: Bij de Prime Video Store is deze titel momenteel beschikbaar. Ga direct naar de serie in de Prime Video Store.

Verhaal van Yellowstone (2018)

Een ranchfamilie in Montana gaat de confrontatie aan met anderen die hun land binnendringen.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2018
Categorie: Drama, Western
Makers: John Linson, Taylor Sheridan
Cast: Kevin Costner, Luke Grimes, Kelly Reilly
IMDb: 8.4 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com


Let op: het gebruik van een VPN om films, series en sport te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.