Komt er een derde seizoen van de horrorserie ‘Yellowjackets’?

Het is dé hitserie van het moment en heel Amerika heeft het er al jaren over. We hebben het natuurlijk over Yellowjackets. Deze serie is in mei naar de streamingdienst SkyShowtime gekomen, waar we naar het eerste én het tweede seizoen kunnen kijken, maar is er eigenlijk al meer bekend over het vervolg? Komt er een Yellowjackets seizoen 3? En wanneer dan? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Komt er een ‘Yellowjackets’ seizoen 3?

Goed nieuws voor fans van Yellowjackets, want een derde seizoen is inmiddels al aangekondigd. Dit werd in december 2022 bekendgemaakt, nog voordat het tweede seizoen überhaupt verschenen was in Amerika. De CEO van Paramount Media Networks, Chris McCarthy, zei hierover tegen Variety het volgende:

🗣️ “Met het enorme succes van Yellowjackets’ eerste seizoen en de grote anticipatie voor het tweede seizoen wilden we het momentum vasthouden door snel met een derde seizoen te komen.”
– CEO Chris McCarthy

Wanneer komt ‘Yellowjackets’ seizoen 3 op SkyShowtime?

Op dit moment is het nog niet bekend of en wanneer het derde seizoen van Yellowjackets naar SkyShowtime komt, maar de kans is wel groot dat dit sowieso gaat gebeuren. Zo zijn ook de eerste twee seizoenen in het aanbod van de streamingdienst te vinden.

Welke datum we in onze agenda mogen noteren is nog niet bekend. Het is ook nog niet duidelijk wanneer de serie in Amerika in première gaat, al lijkt er door de woorden van McCarthy dus wel enige haast achter te zitten. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Wanneer komt ‘Yellowjackets’ op SkyShowtime?

Op zaterdag 20 mei was het zover en verscheen seizoen 1 van de hitserie op SkyShowtime. Ook de eerste aflevering van seizoen 2 ging op die datum in première, waarna iedere zaterdag een nieuwe episode volgt. Al met al levert dit het volgende uitzendschema op.

SeizoenAfleveringWeekdagDatum
Seizoen 1Afleveringen 1-10Zaterdag20 mei 2023
Seizoen 2Aflevering 1Zaterdag20 mei 2023
Seizoen 2Aflevering 2Zaterdag27 mei 2023
Seizoen 2Aflevering 3Zaterdag3 juni 2023
Seizoen 2Aflevering 4Zaterdag10 juni 2023
Seizoen 2Aflevering 5Zaterdag17 juni 2023
Seizoen 2Aflevering 6Zaterdag24 juni 2023
Seizoen 2Aflevering 7Zaterdag1 juli 2023
Seizoen 2Aflevering 8Zaterdag8 juli 2023
Seizoen 2Aflevering 9Zaterdag15 juli 2023
Seizoen 2Aflevering 10Zaterdag22 juli 2023

Waar gaat het verhaal van ‘Yellowjackets’ over?

Yellowjackets is een fascinerende mix van psychologische horror, survival en coming-of-agedrama. De serie volgt een voetbalteam van supergetalenteerde meiden die het (on)geluk hebben een vliegtuigcrash diep in de afgelegen noordelijke wildernis te overleven. De serie beschrijft een gecompliceerd maar succesvol team dat afglijdt in woeste waanzin en volgt tegelijkertijd de levens die ze bijna 25 jaar na de vliegtuigcrash leiden. Het verleden lijkt niet echt afgesloten en wat er in de wildernis begon is nog lang niet voorbij.

TitelYellowjackets
Jaar2021-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
GenreDrama, Horror
MakersAshley Lyle, Bart Nickerson
CastMelanie Lynskey, Tawny Cypress, Ella Purnell, Sophie Nélisse, Sophie Thatcher, Samantha Hanratty, Steven Krueger, Warren Kole, Christina Ricci, Juliette Lewis, Keeya King, Kevin Alves, Jasmin Savoy Brown, Courtney Eaton, Liv Hewson, Jane Widdop, Alexa Barajas, Luciano Leroux

Veelgestelde vragen


Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.