‘Yellowjackets’ is nu te bingen en volgens kijkers is het een echte aanrader: “Zó goed”

Het vliegtuig waarin een getalenteerd vrouwenvoetbalteam vervoerd wordt, stort neer in de Canadese wildernis. De tieners komen terecht in een intense overlevingsstrijd die ze zelfs 25 jaar later nog achtervolgt… Dit is het verhaal van Yellowjackets, dé hitserie van het moment. SkyShowtime heeft vandaag het complete eerste seizoen én de eerste aflevering van het tweede seizoen toegevoegd. En het is een echte aanrader, als we de reacties van kijkers mogen geloven.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Hier gaat ‘Yellowjackets’ over

Na een vliegtuigongeluk komt een groep meiden dus in de Canadese wildernis terecht. Terwijl ze wanhopig proberen te overleven, drijven de gebeurtenissen ze tot waanzin. Zelfs 25 jaar na dato heeft deze periode nog een grote impact op de (inmiddels volwassen) vrouwen. Meer over het verhaal verklappen zou zonde zijn, dus dat doen we niet.

Wat we wel met je kun delen is dat Yellowjackets volgens kijkers en critici een echte must-see is. Zo werden er zeven Emmy-nominaties mee in de wacht gesleept. SkyShowtime zelf omschrijft het als “een fascinerende mix van psychologische horror, survival en coming-of-agedrama” en noemt het “de serie die je niet mag missen”. Ook de sterrencast belooft al een hoop kwaliteit; er zijn rollen voor onder meer Melanie Lynskey (The Last of Us), Christina Ricci (Wednesday) en Elijah Wood (The Lord of the Rings-trilogie).

Kijkers zijn razend enthousiast over de geprezen serie

Zoals kijkers als critici zijn dus enorm positief over de serie. We zien op IMDb bijvoorbeeld dat de titel een dikke 7,9 scoort en het eerste seizoen ontvangt zelfs een zeldzame score van 100% op Rotten Tomatoes. Ook op social media zijn kijkers enthousiast. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

‘Yellowjackets’ is nu te zien op SkyShowtime

De serie was in Nederland al eens te streamen via Ziggo Movies & Series, maar nu kunnen ook SkyShowtime-abonnees er eindelijk van genieten. De streamingdienst heeft vanmorgen het complete eerste seizoen live gezet én gaat vanaf nu wekelijks afleveringen van het tweede seizoen toevoegen. Dit levert het volgende uitzendschema op.

SeizoenAfleveringWeekdagDatum
Seizoen 1Afleveringen 1-10Zaterdag20 mei 2023
Seizoen 2Aflevering 1Zaterdag20 mei 2023
Seizoen 2Aflevering 2Zaterdag27 mei 2023
Seizoen 2Aflevering 3Zaterdag3 juni 2023
Seizoen 2Aflevering 4Zaterdag10 juni 2023
Seizoen 2Aflevering 5Zaterdag17 juni 2023
Seizoen 2Aflevering 6Zaterdag24 juni 2023
Seizoen 2Aflevering 7Zaterdag1 juli 2023
Seizoen 2Aflevering 8Zaterdag8 juli 2023
Seizoen 2Aflevering 9Zaterdag15 juli 2023
Seizoen 2Aflevering 10Zaterdag22 juli 2023

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je de geprezen serie nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de seriepagina op SkyShowtime.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.