Waar kun je de film ‘Yamas!’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Yamas! (2024) online kijken kunnen. Deze Nederlandse komedie draait om drie vrienden die zich in een bizar avontuur storten op Kreta. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Yamas!’ (2024) online kijken?

Yamas! draait sinds 18 april 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Yamas! bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Yamas! niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxYamas! is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeOp SkyShowtime is Yamas! op dit moment niet te streamen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Yamas!’ (2024)

In de zonovergoten film Yamas! storten Maurice (Sam Kroon), Mark (Bertan Topbaç), Sjors (Yip Andjar) en Fleur (Romy Indy) zich in een bizar avontuur op het betoverende Kreta. Hun doel: genieten van stranden, kristalhelder water en legendarische feesten. Op Starbeach begint het lachen al bij Friet van Piet, maar een avond vol raki zorgt al voor de eerste ellende. Na dagen van poolparty’s en bungeejumpen belandt de groep in Club Inferno, waar een ontmoeting met propper Daan (Merijn Oerlemans) en gangster Carlo Vino (André Dongelmans) hun vakantie in chaos stort. Ontvoeringen, verloren geld, irritante ouders (Gordon en Ruben van der Meer) en een race tegen de klok dwingen de vrienden tot het uiterste. Een explosieve cocktail van actie, humor en onverwachte wendingen. Yamas! – een vakantie die ze nooit zullen vergeten!

Streaming informatie over de film

TitelYamas!
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 25 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie
RegisseursRik Sinkeldam, Andy van Veen
CastAndré Dongelmans, Sam Kroon, Yip Andjar, Donny Ronny, Amber de Lil, Romy Indy, Horace Cohen, Elly Eckhardt, Jill Tjin, Jacky Dunnes, Gordon Heuckeroth, Bertan Topbaç, Marcus Massey, Merijn Oerlemans, Jase Rivers, Edwin Alofs, Ruben van der Meer

Synopsis: MCOfilm

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.