Waar kan ik de serie ‘Y: The Last Man’ (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Y: The Last Man online kijken kunnen. De gelijknamige en razend populaire 60-delige stripboekenreeks van DC is door Disney+ verfilmd. In de serie zijn alle zoogdieren met een Y-chromosoom uitgeroeid, op één man en zijn aapje na. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Y: The Last Man online kijken?

✅ Disney+: Deze serie is sinds 22 september 2021 te zien op de streamingdienst van Disney. Bekijk direct Y: The Last Man bij Disney+.

⛔️ Deze serie is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video of Videoland.

Verhaal en trailer van Y: The Last Man (serie, 1 seizoen)

De serie speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin een catastrofale gebeurtenis elk zoogdier met een Y-chromosoom uitroeit, op één man en zijn aapje na. We volgen de overlevenden in deze nieuwe wereld als ze worstelen om te herstellen wat verloren is gegaan en daarmee proberen om iets beters op te bouwen.

Streaming informatie over de serie

Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
IMDb: 6,6 uit 2.800 stemmen
Makers: Ryan Murphy, Brad Falchuk
Cast: Diane Lane, Ben Schnetzer, Ashley Romans, Diana Bang, Juliana Canfield
Kijken: Bekijk direct op Disney+