Komt de serie ‘Y: The Last Man’ (2021) op Netflix?

Sinds 22 september 2021 is de nieuwe serie Y: The Last Man op de streamingdienst Disney+ te zien. De gelijknamige en razend populaire 60-delige stripboekenreeks van DC is hiermee door Disney+ verfilmd. In de serie zijn alle zoogdieren met een Y-chromosoom uitgeroeid, op één man en zijn aapje na. Zou je net als veel andere film- en serieliefhebbers graag willen weten of de serie ook op Netflix staat of komt in de toekomst? We helpen je in dit artikel met het vinden van het antwoord op de vraag: komt de serie Y: The Last Man (2021) op Netflix?

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Staat de serie Y: The Last Man uit 2021 op Netflix of komt hij er in de toekomst?

⛔️ Deze serie is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video of Videoland.

Waar kun je deze serie wel online bekijken?

✅ Disney+: Deze serie is sinds 22 september 2021 te zien op de streamingdienst van Disney. Bekijk direct Y: The Last Man bij Disney+.

Verhaal, details en trailer van Y: The Last Man

De serie speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin een catastrofale gebeurtenis elk zoogdier met een Y-chromosoom uitroeit, op één man en zijn aapje na. We volgen de overlevenden in deze nieuwe wereld als ze worstelen om te herstellen wat verloren is gegaan en daarmee proberen om iets beters op te bouwen.

Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
IMDb: 6,6 uit 2.800 stemmen
Makers: Ryan Murphy, Brad Falchuk
Cast: Diane Lane, Ben Schnetzer, Ashley Romans, Diana Bang, Juliana Canfield
Kijken: Bekijk direct op Disney+