Staat de film X-Men: First Class (2011) op Netflix Nederland?

Ben je benieuwd of de film X-Men: First Class uit 2011 op Netflix Nederland staat of komt op dit moment? Je vindt het door in het Netflix aanbod te kijken. Zo kun je op Streamwijzer ook vinden of de film bijvoorbeeld op Disney+Amazon Prime Video, Videoland, Ziggo Movies & Series of een andere streamingdienst in Nederland te vinden is.

Heb je een Netflix Nederland abonnement en staat de film online op dit moment? Kijken kan dan direct via Netflix. Heb je geen abonnement en wil je toch X-Men: First Class kijken? Bestel de film dan hier.

X-Men: First Class (2011) op Netflix

In de jaren zestig werken de supermachtige mensen Charles Xavier en Erik Lensherr samen om anderen zoals zij te vinden, maar Erik’s wraakzuchtige achtervolging van een ambitieuze mutant die zijn leven heeft geruïneerd, zorgt voor een scheuring die hen scheidt.

→ Bekijk de film X-Men: First Class nu hier bij Pathé Thuis of hier bij Ziggo On Demand

Details van de film

Jaar: 2011
Soort: film
IMDb: 7.7 uit 458640 stemmen
Metascore: 58
Opbrengst: $234.36 miljoen
Duur: 104 minuten
Directors: Brett Ratner
Cast: Patrick Stewart, Hugh Jackman, Halle Berry, Famke Janssen
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel
Direct kijken via Netflix: Kijken
TVOD: Pathé Thuis of Ziggo On Demand

Meer over deze titel op Streamwijzer vind je hier.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.