Alle 11 seizoenen van The X-Files staan nu op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video is flink aan de weg aan het timmeren in juli 2020! Nadat Prison Break, Glee, Dexter, Homeland, Modern Family en American Horror Story werden toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst in Nederland, volgt nu nog een absolute topserie. Sinds 7 juli 2020 zijn alle 11 seizoenen van de populaire mysteryserie The X-Files te zien op Amazon Prime Video!

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

The X-Files (11 seizoenen) op Amazon Prime Video in Nederland

Met welgeteld 5 Golden Globes en een rating van de #127 beste serie aller tijden, staat The X-Files zeker in het rijtje met series die je eens gezien moet hebben. David Duchovny en Gillian Anderson spelen de sterren van de hemel en slepen je mee in de mysterie en het paranormale. Bekijk hieronder de trailer en lees het verhaal om te weten te komen waar de serie over gaat.

Verhaal

Twee FBI-agenten, Fox Mulder en Dana Scully werken in een niet-toegewezen deel van het kantoor, genaamd de X-Files, die zaken onderzoeken die te maken hebben met onverklaarbare paranormale verschijnselen. Mulder, een ware gelovige, en Scully, een scepticus, nemen hun zaken waar vanuit wetenschappelijke standpunten en het paranormale.

Trailer

Hieronder vind je één van de trailer van de serie The X-Files om alvast in de stemming te komen. Ga jij straks ook alle seizoenen (opnieuw) bingewatchen?


Details van de serie

Titel: The X-Files
Soort: Serie
Jaar: 1993-2018
Duur: 11 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
IMDb: 8.6 uit 192,567 stemmen
Makers: Chris Carter
Cast: David Duchovny, Gillian Anderson, Mitch Pileggi
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.