Actiethriller ‘Wrong Place’ met Bruce Willis is nu te huur bij Pathé Thuis

Hoewel het al langer mogelijk was om de actiethriller Wrong Place (2022) met Bruce Willis en Ashley Greene te kopen bij Pathé Thuis, kun je hem vanaf vandaag (28 juli 2022) ook voor een lagere prijs huren. Dit is een van de laatste films waarin we Bruce Willis terug gaan zien, want hij heeft aangekondigd te stoppen met acteren omdat hij lijdt aan afasie.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Bruce Willis speelt een van zijn laatste hoofdrollen in ‘Wrong Place’

In Wrong Place draait het om Frank (gespeeld door Bruce Willis), een voormalig hoofd van de politie die als beveiliger in een klein stadje werkt. Nadat hij getuige is van een misdaad, wordt hij achtervolgd door een methcrimineel die hem het zwijgen wil opleggen. Als ook zijn dochter (Ashley Greene) bedreigd wordt, moet Frank alles op alles zetten om te zorgen dat het goedkomt. Bekijk de trailer van deze actiethriller hieronder.

Deze film is gemaakt door de producenten van The Irishman (2019) en Lone Survivor (2013). Het zal dus een van de laatste films zijn waarin Bruce Willis een rol speelt. Hij heeft namelijk aangekondigd te stoppen met acteren omdat hij door hersenletsel aan afasie lijdt, een taalstoornis die het vermogen tot communicatie belemmert. Wrong Place is een van de laatste films die hij nog heeft kunnen afmaken.

‘Wrong Place’ is vanaf 28 juli te huur bij Pathé Thuis

Wrong Place is in Nederland niet in de bioscopen verschenen, maar exclusief bij Pathé Thuis te zien. Daar is de film al een tijdje te koop, maar kun je hem vanaf donderdag 28 juli voor een prijs vanaf €4,99 huren.

Kies je ervoor om de film te kopen, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Huren doe je voor een lagere prijs. Hierbij heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

Verhaal en informatie van de film

Frank, een voormalige politiechef, werkt als beveiliger in een kleine stad. Als hij getuige is van een misdaad, wordt Frank achtervolgd door drugsbaron Jake, die hem het zwijgen wil opleggen.

TitelWrong Place
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 33 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
IMDb3,1 uit 142 stemmen
RegisseurMike Burns
CastBruce Willis, Ashley Greene, Michael Sirow, Texas Battle

Synopsis: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.