Deze nieuwe datingshow op basis van astrologie komt eraan

Wat als het vinden van je ideale liefdesmatch een kwestie van het lezen van de sterren is? Dat is het uitgangspunt van de gloednieuwe datingshow Written in the Stars. Drie vooraanstaande astrologen en twaalf singles komen samen om uit te testen of het vinden van je soulmate echt afhangt van de datum waarop je geboren bent. Dit moet je zien! Vanaf zondag 27 november kun je ernaar kijken op discovery+.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

Dit is het concept van datingshow ‘Written in the Stars’

Twaalf singles vertrekken naar een luxueus Grieks resort waar ze aan elkaar gelinkt worden op basis van hun sterrenbeeld. Pas nádat de singles aan elkaar voorgesteld zijn, krijgen ze te horen wie volgens de sterren hun ideale match is… voor sommigen een opluchting, voor anderen een teleurstelling.

Drie vooraanstaande astrologen begeleiden de kandidaten. Zij zijn ervan overtuigd dat je sterrenbeeld je persoonlijkheid bepaalt en dat ieder sterrenbeeld perfect te matchen is met een ander sterrenbeeld. Is astrologie dé weg naar een gelukkige relatie? Blijkt het inderdaad de perfecte manier om inzicht te krijgen in de behoeftes en het gedrag van je partner? Of zullen we zien dat het fysieke beeld en de unieke persoonlijkheden van de deelnemers tóch belangrijker zijn? Written in the Stars is een sociaal experiment én datingshow in één. Absoluut een goede kandidaat voor je nieuwe favoriete guilty pleasure.

‘Written in the Stars’ is vanaf 27 november te zien

Op zondag 27 november gaat de eerste aflevering van Written in the Stars in première bij streamingdienst discovery+, waar de show exclusief te zien zal zijn. In totaal bevat de serie negen afleveringen, waardoor de laatste op 22 januari 2023 uitgezonden wordt. Dit levert het volgende uitzendschema op.

AfleveringWeekdagDatum
1Zondag27 november 2022
2Zondag4 december 2022
3Zondag11 december 2022
4Zondag18 december 2022
5Zondag25 december 2022
6Zondag1 januari 2023
7Zondag8 januari 2023
8Zondag15 januari 2023
9Zondag22 januari 2023

Alles over discovery+

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je ook het volledige aanbod van de streamingdienst. Ontmoet ook andere liefhebbers om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland

Synopsis: discovery+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.