World Cup Gavere: live kijken op tv en online | Veldrijden op dinsdag 26 december 2023

Ook op tweede kerstdag staat er een wedstrijd uit de Wereldbeker veldrijden op de agenda. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze naar de World Cup Gavere op tv en online kijken kunnen op dinsdag 26 december 2023. De strijd om de wereldbeker kan worden beschouwd als de belangrijkste competitie uit de sport. In dit artikel geven wij aan of deze wedstrijd op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETSkyShowtimeVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender het toernooi eventueel ook vertoont.

→ Inmiddels valt het aanbod van discovery+ onder de streamingdienst HBO Max, dus meld je nu aan bij HBO Max en krijg ruim 16% korting

Waar kun je de wereldbeker ‘World Cup Gavere’ online kijken (op dinsdag 26 december 2023)?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote veldritwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de World Cup Gavere per videodienst in Nederland.

discovery+➡️ Ga meteen naar de World Cup Gavere bij discovery+. Deze streamingdienst heeft in Nederland de uitzendrechten van het veldrijden momenteel in handen. Je kunt een abonnement rechtstreeks of als add-on kanaal via Amazon nemen.
🔀 Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met wedstrijden uit het veldrijden aan in Nederland. Het aanvullende kanaal van discovery+ maakt het wél mogelijk om ernaar te kijken.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als veldrijden te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar deze veldritwedstrijd is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze veldritwedstrijd jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDeze gloednieuwe streamingdienst heeft momenteel geen sport in zijn aanbod in Nederland.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn wedstrijden uit het veldrijden er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit het veldrijden worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zender die de wedstrijd World Cup Gavere 2023 uitzendt

Op dit moment heeft Eurosport de uitzendrechten van de World Cup Gavere in 2023 in handen in Nederland. Hierdoor kun je op tv via deze sportzenders live kijken naar de volledige uitzending van de elite mannen en vrouwen. Eurosport is samen met zenders als Animal Planet, BBC, Discovery, Discovery Science, Food Network, HGTV, Investigation Discovery, MotorTrend en TLC online te streamen op de videodienst discovery+.

Als je je afvraagt op welk kanaal van jouw tv de bovenstaande zender te vinden is, dan kun je dit eenvoudig opzoeken per provider. Hieronder vind je per televisie-aanbieder op welke zender Eurosport in je zenderoverzicht te ontvangen is.

Meer informatie over de World Cup Gavere

CompetitieWereldbeker – World Cup Gavere
SportVeldrijden
DatumDinsdag 26 december 2023
Locatie🇧🇪 Gavere, België

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.