Het zevende seizoen van ‘Workin’ Moms’ staat nu op Netflix

We hebben goed nieuws en slecht nieuws voor fans van de komedieserie Workin’ Moms. Vandaag is namelijk het zevende seizoen van de titel verschenen op Netflix, maar hiermee valt het doek wel voorgoed. Met deze laatste afleveringen komt de populaire serie na ruim vijf jaar tot een einde.

Op 26 april kwam seizoen 7 van ‘Workin’ Moms’ naar Netflix

In het laatste seizoen van Workin’ Moms volgen we Kate, Anne, Sloane, Jenny en Val weer en worden hun moederschap, relaties en carrièrekeuzes voor de laatste keer op de proef gesteld. Hierbij moeten de vrouwen bepalen welke impact ze willen achterlaten met hun werk en welke eigenschappen ze willen doorgeven aan hun kinderen.

We hebben nog dertien afleveringen tegoed en deze zijn sinds woensdag 26 april te zien. Direct alles bingewatchen behoort dus tot de mogelijkheden.

Workin' Moms Season 7 Trailer

‘Workin’ Moms’ stopt na het zevende seizoen

De Canadese serie Workin’ Moms werd in 2017 voor het eerst gelanceerd en was een regelrechte hit. Ondanks dit grote succes, blijkt nu dat de serie na ruim vijf jaar toch stopt. Het zevende seizoen zal hiermee het laatste seizoen zijn. Seriemaker Catherine Reitman heeft dit in een interview met TVLine laten weten.

🗣️ “Het maken van deze show is de rit van mijn leven geweest. […] Maar net zoals bij elk verhaal, moet er een einde zijn. En daarom kondig ik nu met liefde en dankbaarheid aan dat het zevende seizoen het laatste seizoen zal zijn.”
– Showrunner Catherine Reitman

Meer informatie over de serie

Het zwangerschapsverlof is voorbij en het is tijd voor deze vier moeders om weer aan het werk te gaan terwijl ze navigeren door kinderen, bazen, liefde en leven in het moderne Toronto.

TitelWorkin’ Moms
Jaar2017–
SoortSerie
Duur7 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama
IMDb7,7 uit 17.000 stemmen
RegisseurCatherine Reitman
CastCatherine Reitman, Jessalyn Wanlim, Dani Kind, Juno Rinaldi, Enuka Okuma, Sara McVie

Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.