Workin’ Moms komt tot een einde: seizoen 7 is laatste seizoen

We hebben goed nieuws en slecht nieuws voor fans van de komedieserie Workin’ Moms op Netflix. De Canadese zender CBC heeft namelijk bekendgemaakt dat de populaire serie verlengd wordt met een zevende seizoen. Helaas zal dit wel het laatste seizoen zijn en komt de serie hiermee na ruim vijf jaar tot een einde.

Workin’ Moms stopt na het zevende seizoen

De Canadese serie Workin’ Moms werd in 2017 voor het eerst gelanceerd en was een regelrechte hit. Ondanks dit grote succes, blijkt nu dat de serie na ruim vijf jaar toch stopt. Het net aangekondigde zevende seizoen zal hiermee het laatste seizoen zijn. Seriemaker Catherine Reitman heeft dit in een interview met TVLine laten weten.

“Het maken van deze show is de rit van mijn leven geweest. […] Maar net zoals bij elk verhaal, moet er een einde zijn. En daarom kondig ik nu met liefde en dankbaarheid aan dat het zevende seizoen het laatste seizoen zal zijn.”

Workin’ Moms schijnt volgens Reitman een licht op de donkerste kanten van het moederschap. Er komen dus nog maar 13 afleveringen aan over de levens van Kate, Anne, Sloane, Jenny en Val en de rol die zij moeten zien te vervullen in het leven als moeder, partner én vriend.

In het laatste seizoen worden hun moederschap, relaties en carrièrekeuzes voor de laatste keer op de proef gesteld. Hierbij moeten de vrouwen bepalen welke impact ze willen achterlaten met hun werk en welke eigenschappen ze willen doorgeven aan hun kinderen. Verdere details over het plot zijn op dit moment nog niet bekend.

Releasedatum van seizoen 7 nog niet bekend

Ook de releasedatum van Workin’ Moms seizoen 7 is nog niet bekend. Het zesde seizoen is pas op 10 mei op Netflix verschenen, dus we verwachten dat het nog wel even zal duren voordat het zevende seizoen verschijnt. De serie wordt namelijk eerst gelanceerd op de Canadese zender CBC en komt later pas naar Netflix. Wij houden je uiteraard op de hoogte van de releasedatum, dus hou onze social media-kanalen in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Verhaal en informatie van de serie, in Nederland te zien op Netflix

Het zwangerschapsverlof is voorbij en het is tijd voor deze vier moeders om weer aan het werk te gaan terwijl ze navigeren door kinderen, bazen, liefde en leven in het moderne Toronto.

TitelWorkin’ Moms
Jaar2017–
SoortSerie
Duur6 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama
IMDb7,7 uit 17.000 stemmen
RegisseurCatherine Reitman
CastCatherine Reitman, Jessalyn Wanlim, Dani Kind, Juno Rinaldi, Enuka Okuma, Sara McVie
KijkenBekijk direct op Netflix
Season 6 trailer | Workin' Moms

Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.