Seizoen 6 van Canadese hitserie Workin’ Moms is vanaf vandaag te zien op Netflix

Het verhaal is nog niet klaar, want al voordat Workin’ Moms seizoen 5 op Netflix verscheen werd duidelijk dat er ook een zesde seizoen van de serie zou worden geproduceerd. Onze favoriete werkende moeders keren dus weer terug op je beeldscherm. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Workin’ Moms seizoen 6 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Workin’ Moms seizoen 6 op Netflix Nederland?

Goed nieuws, want maker en sterspeler Catherine Reitman (in de rol van Kate Foster) heeft via Instagram laten weten dat de Workin’ Moms terug zal keren voor een zesde seizoen! Het nieuws werd vergezeld door een gezellige zoomfoto van de cast die met hun handen het getal 6 uitbeeldt.

Het nieuwe seizoen ging in januari 2022 in première in Canada. Netflix Nederland heeft ons recentelijk laten weten dat deze afleveringen al vanaf 10 mei te streamen zullen zijn. Het nieuwe seizoen ging in januari 2022 in première in Canada en zal dinsdag om 09:00 uur ’s ochtends Nederlandse tijd op Netflix te streamen zijn.

Waar gaat het verhaal van Workin’ Moms over?

Het zwangerschapsverlof is voorbij en het is tijd voor deze vier moeders om weer aan het werk te gaan terwijl ze navigeren door kinderen, bazen, liefde en leven in het moderne Toronto.

TitelWorkin’ Moms
SoortSerie
Jaar2017-
TaalEngels
Duur6 seizoenen / 70 afleveringen
CategorieKomedie, Drama
IMDb7,7 uit 15.000 stemmen
MakerCatherine Reitman
CastCatherine Reitman, Jessalyn Wanlim, Dani Kind, Juno Rinaldi, Enuka Okuma, Sara McVie
KijkenBekijk direct op Netflix

→ In de tussentijd zijn vergelijkbare series als Workin’ Moms hier te vinden 🍿

Komt er een Workin’ Moms seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

Workin’ Moms is sinds het debuut op CBC in 2017 een regelrechte kijkcijferhit in Canada. Toen de serie in 2019 op Netflix verscheen, werd hij al snel een wereldwijd succes dat door veel fans werd omarmd. Deze titel scoort dan ook een cijfer van 7,8/10 uit 15.000 stemmen op IMDb, wat een uitstekende score is. Nederlandse fans kunnen dan ook bijna niet meer wachten totdat het nieuwste seizoen in ons land te zien is.

Door de populariteit en het succes van de serie zou het ook geen verrassing zijn dat een zevende seizoen eraan zit te komen. Officiële bevestigingen hierover zijn echter nog niet naar buiten gebracht. Zodra wij hier meer informatie over verkrijgen, zullen we dit uiteraard via onze site en social media kanalen met jullie delen.

Welke teaser of trailer is er van Workin’ Moms seizoen 6?

Hieronder vind je de trailer van het gloednieuwe zesde seizoen van Workin’ Moms op Netflix.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Netflix