Workin’ Moms seizoen 5 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Onze favoriete moeders keren terug met een vijfde seizoen van Workin’ Moms op Netflix Nederland! De komst van dit deel is namelijk officieel bevestigd door productiemaatschappij CBC. Nederlandse fans zijn nu benieuwd wanneer de cast terugkeert voor het vervolg op de streamingdienst. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de release datum en de trailer van Workin’ Moms S5 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Workin’ Moms over?

De serie volgt de levens van vier vrouwen terwijl ze een balans vinden tussen liefde, carrières en ouderschap. In elkaar treffen ze ondersteuning en uitdaging, ook als het leven tegenzit. Of het nu een identiteitscrisis, een kans op een grote baan, een post-partumdepressie of een ongeplande zwangerschap betreft – ze confronteren zowel het goede als het slechte met een fijne houding en humor. De onbevreesde Kate heeft haar gebreken en moet keuzes maken over lastige kwesties die haar thuis of het leven betreffen. Ze rekent op haar beste vriendin Anne, een ‘no-nonsense’ psychiater en moeder van twee kinderen. De charmante en onvoorspelbare Frankie fleurt elk duister moment op terwijl ze worstelt met haar eigen instabiliteit en relatieproblemen. Ten slot is er de lieve meid Jenny, die in het verleden bij een studentenclub voor vrouwen zat. Samen confronteren de vriendinnen de realiteit van wat het inhoudt een werkende moeder te zijn.

Titel: Workin’ Moms
Soort: Serie
Jaar: 2017
Makers: Catherine Reitman
Cast: Catherine Reitman, Dani Kind, Juno Rinaldi
IMDb: 7.4 uit 7,585 stemmen
Trailer: Bekijk op YouTube
Bestel: Bekijk op Bol.com
Direct kijken via Netflix: Bekijk op Netflix
Meer over Workin’ Moms op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Workin’ Moms seizoen 5 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Workin’ Moms seizoen 5 op Netflix Nederland?

Helaas is nog niet bekend wanneer het vijfde seizoen van de populaire serie Workin’ Moms naar Netflix Nederland zal komen. Zodra we hier meer over weten, zal het nieuws op deze pagina bekendgemaakt worden. Momenteel is een realistische schatting ergens in het jaar 2021, mits het filmen ondanks Corona niet te veel vertraging oploopt.

→ In de tussentijd zijn vergelijkbare series als Workin’ Moms hier te vinden.

Komt er een Workin’ Moms seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is de komst van een eventueel zesde seizoen van Workin’ Moms nog niet bevestigd. Zodra we hier meer over weten, zullen we het nieuws op Streamwijzer plaatsen.

Welke teaser of trailer is er van Workin’ Moms seizoen 5?

Helaas zijn er nog geen beelden beschikbaar van het vijfde seizoen, maar hieronder is de meest recente trailer van Workin’ Moms (seizoen 4) te bekijken.

Workin' Moms, Season 4 | Official Trailer