‘Wonder Woman 1984’ slaat bioscoop over en is nu te zien op Pathé Thuis

Het is definitief: Wonder Woman 1984 slaat de bioscoop over en is nu online te bekijken. Natuurlijk is de DVD of Blu-ray verkrijgbaar via webwinkels, maar ook TVOD-diensten als Pathé Thuis, Apple TV+ en Google Play bieden nu de film aan. Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland en andere streamingdiensten maken het tot op heden nog niet mogelijk om naar de nieuwe Wonder-Woman film te kijken.

Wonder Woman 1984 bij Pathé Thuis

In een persbericht laat Pathé Thuis weten het geweldig te vinden dat ze de lancering van deze gloednieuwe film op de streamingdienst kunnen organiseren. De actiefilm was eerder al te zien in andere landen en zou 16 december 2020 uitgebracht worden in de Nederlandse bioscopen, maar werd meerdere malen uitgesteld tot de bioscopen weer open mochten. Warner Bros. heeft nu definitief besloten om de film een online première te geven.

Thomas van de Weerd, CEO van Pathé Thuis vindt het een eer dat het platform deze film als eerste aan het Nederlandse publiek mag tonen: “Afgelopen jaar heeft de filmindustrie een enorme klap gekregen, bioscopen dicht, nieuwe producties werden afgelast en voltooide producties werden uitgesteld, waaronder Wonder Woman 84. We vinden het daarom geweldig dat deze langverwachte film nu toch voor iedereen beschikbaar is op onze streamingdienst.’’

Wonder Woman 1984 is vanaf 31 maart voor €9.99 te koop bij Pathé Thuis en vanaf 7 april te huur vanaf €5.99.

Waar kun je Wonder Woman 1984 nog meer online kijken?

Apple TV+: Ook vanaf 31 maart 2021 kun je deze titel kopen bij Apple TV+ en vanaf 7 april 2021 kun je hem huren. Ga direct naar de film op Apple TV+.

Deze film is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Disney+, Amazon Prime Video of Videoland.

Verhaal van Wonder Woman 1984 (2020)

Spoel terug naar de jaren ’80 als Wonder Woman’s volgende grote scherm avontuur vindt haar geconfronteerd met twee gloednieuwe vijanden: Max Lord en The Cheetah.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Actie, Avontuur, Fantasie
IMDb: 5.7 uit 167.000 stemmen
Duur: 2 uur en 31 minuten
Regisseur: Patty Jenkins
Schrijvers: Patty Jenkins, Geoff Johns
Cast: Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.