Waar kun je de film ‘Women Talking’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de Oscar-genomineerde film Women Talking (2022) online kijken kunnen. Deze film volgt een groep religieuze vrouwen in Bolivia die proberen hun geloof te verzoenen met de realiteit. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Women Talking’ (2022) online kijken?

Women Talking draaide in februari 2023 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem momenteel online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Women Talking bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 8 juni 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Women Talking is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 SkyShowtimeDe film is gedistribueerd door Universal Pictures. Dit is een filmstudio van Comcast Corporation en daarom verwachten we Women Talking op hun streamingdienst, SkyShowtime, te kunnen zien in de toekomst. Dit is echter nog niet officieel bevestigd.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Women Talking nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Women Talking’ (2022)

In 2010 proberen de vrouwen van een gesloten geloofsgemeenschap de realiteit te verzoenen met hun geloof. Gebaseerd op het boek van Miriam Toews.

Streaming informatie over de film

TitelWomen Talking
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 45 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurSarah Polley
CastRooney Mara, Frances McDormand, Claire Foy, Jessie Buckley

Synopsis: Universal Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.