Live stream: Wolverhampton – Liverpool | 17 januari 2023 | FA Cup

In het hoogste Engelse bekertoernooi—de FA Cup—is de derde speelronde aangebroken met onder andere de partij Wolverhampton Wanderers – Liverpool FC op de planning. De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 17 januari 2023 om 20:45 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg in Wolverhampton: het Molineux Stadium. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

BetCity

Wolverhampton Wanderers – Liverpool online kijken: live stream van de wedstrijd op dinsdag 17 januari 2023 om 20:45 uur Nederlandse tijd

Speelronde 3 van de Engelse FA Cup is inmiddels alweer bijna afgerond. De uitzendingen worden dit seizoen door Ziggo Sport verzorgd, maar daarnaast mag ook onder andere bookmaker BetCity legaal de livestream vertonen in Nederland. De match tussen het team uit Wolverhampton en de tegenstanders uit Liverpool wordt dinsdag om 20:45 uur Nederlandse tijd uitgezonden. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

Ziggo Sport➡️ Ga meteen naar Wolverhampton – Liverpool bij Ziggo Sport. Hier worden de wedstrijden uit de Engelse FA Cup in Nederland uitgezonden.
BetCity➡️ Ga meteen naar Wolverhampton – Liverpool bij BetCity. Ook via deze bookmaker kun je naar de livestream kijken, wat te zien is aan de rode ‘play’-knop naast de bet. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je een €50 Free Bet bij een storting van datzelfde bedrag.
⛔️ Amazon Prime VideoAmazon’s streamingdienst Prime Video biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay kun je onder andere kijken naar het Engelse Premier League-voetbal, maar de FA Cup is er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de FA Cup worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Je kunt de wedstrijd overigens via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. Verder is het goed om te weten dat je in het overzicht van alle wedstrijden van voetbal vandaag precies vindt welke match op welke dag & tijd in het programma staat. Je vindt in de tabel de uit- en thuisteams, competitie en waar het te zien is op tv + online.

Jürgen Klopp's FA Cup press conference | Wolves vs Liverpool

Terugkijken: samenvatting van Wolverhampton vs. Liverpool

Heb je de partij afgelopen dinsdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Je kunt veelal de samenvatting van de wedstrijd online vinden. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Wolverhampton Liverpool’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de FA Cup in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De FA Cup is dit jaar in handen van Ziggo Sport, een provider die met zijn streamingdienst ook onderdeel uitmaakt van het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET meerdere wedstrijden van de Champions League, Europa League en Conference League en kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga.


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Heb je hulp nodig? Dan kun je 24/7 contact opnemen met Loket Kansspel via 0800 24 000 22.