Wolverhampton – Coventry: live kijken op tv en online | 16 maart 2024 | FA Cup

In het hoogste Engelse bekertoernooi—de FA Cup—is inmiddels de kwartfinale aangebroken en er staan weer mooie wedstrijden op het programma. Benieuwd wanneer en waar je Wolverhampton – Coventry kunt kijken? De partij wordt gespeeld op zaterdag 16 maart 2024 om 13:15 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg uit Wolverhampton: het Molineux Stadium. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.

Wolverhampton – Coventry online kijken: live stream van de wedstrijd op zaterdag 16 maart 2024 om 13:15 uur Nederlandse tijd

De kwartfinale van de FA Cup is inmiddels in volle gang. Dit seizoen worden de uitzendingen wederom door Ziggo Sport verzorgd. Ook de match tussen het team uit Wolverhampton en de tegenstanders uit Coventry wordt zaterdag om 13:15 uur Nederlandse tijd uitgezonden via het aanvullende kanaal Ziggo Sport Voetbal, zo blijkt uit de programmagids. Je kunt de wedstrijd via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

Ziggo Sport➡️ Ga meteen naar Wolverhampton – Coventry bij Ziggo Sport Voetbal. Via dit kanaal wordt deze wedstrijd van de FA Cup in Nederland uitgezonden. Door de combinatie met Vodafone kun je het zenderpakket gratis toevoegen bovenop 12 maanden 50% korting. Deze zender is ook aanvullend beschikbaar via andere providers als KPN en Odido.
🔀 ViaplayIn het aanbod van Viaplay kun je onder andere kijken naar het Engelse Premier League en EFL Cup, maar de FA Cup stream je er niet. 👉 Kijk nu naar Engels voetbal bij Viaplay.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Europa League, Conference League en nog veel meer sport, maar de FA Cup is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxDit video on demand-platform biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ SkyShowtimeHet is meest recente streamingdienst uit dit lijstje, maar momenteel is er in Nederland geen sport in het aanbod te vinden.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de FA Cup worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen, omdat ze niet lineair op de televisiekanalen van RTL worden uitgezonden.

Opstellingen van Wolverhampton en Coventry tijdens deze wedstrijd in de FA Cup 2024

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de kwartfinale van de FA Cup 2024. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Wolverhampton vs. Coventry City FC staat zaterdag om 13:15 uur Nederlandse tijd op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🟡 Opstelling Wolverhampton: nog niet bekend

🔴 Opstelling Coventry: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting van Wolverhampton vs. Coventry

Heb je de partij afgelopen zaterdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Je kunt veelal de samenvatting van de wedstrijd online vinden. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Wolverhampton Coventry 16 maart 2024 FA Cup’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de FA Cup in 2024 op tv en online kijken met een live stream

De FA Cup is dit jaar weer in handen van Ziggo Sport, een provider die met zijn video on demand-platform ook onderdeel uitmaakt van het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET lineair uitgezonden wedstrijden van Europees voetbal en kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga.