WK Waterpolo vrouwen: live kijken op tv en online | 4-16 februari 2024

Na het ongekende succes op het EK, mogen de Oranje waterpolovrouwen opnieuw gaan schitteren. Veel sportliefhebbers vragen zich dan ook af hoe ze alle beelden tijdens het eindtoernooi WK Waterpolo op tv en online kijken kunnen op 4-16 januari 2024. Het wereldkampioenschap wordt georganiseerd tijdens het WK Zwemmen (2-18 februari). In dit artikel geven wij aan of de wedstrijden op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIET, SkyShowtimeVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender de matches van de Nederlandse waterpolovrouwen eventueel ook vertoont.

Waar kun je alle wedstrijden tijdens het WK Waterpolo online kijken (op 4-16 februari 2024)?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote zwemwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van alle waterpolo wedstrijden van de Nederlandse vrouwen tijdens het WK Waterpolo per videodienst in Nederland.

NLZIET➡️ Ga meteen naar het WK Waterpolo bij NLZIET. De televisierechten van dit toernooi zijn in handen van de NOS. Via Studio Sport kunnen zij ervoor kiezen om volledige matches uit te zenden of alleen de highlights op het einde van de dag. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met waterpolowedstrijden aan in Nederland.
⛔️ discovery+Hoewel deze streamingdienst van veel sporten de uitzendrechten in Nederland in handen heeft, is dit bij waterpolo niet het geval.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als waterpolo te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar dit wereldkampioenschap waterpolo is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je het WK Waterpolo jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeHelaas is het ook niet mogelijk om bij SkyShowtime naar het WK Waterpolo te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn waterpolowedstrijden er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit de waterpolowereld worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.
✔️ Eurovision SportsJe kunt hier bij Eurovision Sport naar volledige wedstrijden van het kampioenschap voor vrouwen kijken. Dit internationale platform zendt elke complete match namelijk online uit. Het is hiervoor wel nodig om een (gratis) account aan te maken en je e-mailadres te verifiëren, maar dat is eenvoudig en snel gedaan.
⭕️ NOSHet is enkel bij wedstrijden van de Oranje vrouwen tevens mogelijk om hier de online livestream van de NOS te bekijken. Je vindt de matches op de website en in de app van de omroep. Andere uitzendingen van het wereldkampioenschap worden er dus helaas niet vertoond.

Tv-zenders die alle wedstrijden tijdens het WK Waterpolo uitzenden

Net als bij het EK Waterpolo heeft wederom de NOS de beelden van het toernooi in handen. Via het sportkanaal op de NPO doen zij van alle wedstrijden die zij populair genoeg achten om uit te zenden rechtstreeks verslag of zenden ze later bij Studio Sport highlights uit. Als het WK Waterpolo live op tv te volgen is, dan kun je ook via NLZIET de wedstrijden gemakkelijk volgen. Daaronder vallen dus mogelijk ook de matches van de dames van Oranje. 👉 Ga direct naar het WK Waterpolo bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Meer informatie over het toernooi

CompetitieWK Waterpolo
SportWaterpolo
DatumZondag 4 februari tot en met vrijdag 16 februari 2024
Locatie🇶🇦 Doha, Qatar

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.