WK Veldrijden: live kijken op tv en online | 2 t/m 4 februari 2024

Na het NK Veldrijden, is het tijd voor toetreding tot het felbegeerde wereldpodium. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze alle beelden van het WK Veldrijden 2024 op tv en online kijken kunnen van 2 tot en met 4 februari 2024. In dit artikel geven wij aan of de wedstrijden op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender het WK Veldrijden eventueel ook vertoont.

Waar kun je het WK Veldrijden 2024 online kijken (op 2-4 februari 2024)?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van wedstrijden uit het veldrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van het WK Veldrijden per videodienst in Nederland.

discovery+➡️ Ga meteen naar het WK Veldrijden bij discovery+. Deze streamingdienst heeft in Nederland de uitzendrechten van het veldrijden momenteel in handen. Je kunt een abonnement rechtstreeks of als add-on kanaal via Amazon nemen.
📺 NLZIET➡️ Ga meteen naar het WK Veldrijden bij NLZIET. NOS Studio Sport zal mogelijk weer beelden van samenvattingen van het WK Veldrijden uitzenden. Doordat die beelden via tv te kijken zijn, volg je deze ook online via NLZIET. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
🔀 Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met wielerwedstrijden aan in Nederland. Het aanvullende kanaal van discovery+ maakt het wél mogelijk om ernaar te kijken.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar een sport als veldrijden te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar dit wereldkampioenschap veldrijden is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je het WK Veldrijden jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeHelaas is het ook niet mogelijk om bij SkyShowtime naar het WK Veldrijden te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn wedstrijden uit het veldrijden er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit het veldrijden worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zenders die het WK Veldrijden 2024 uitzenden

Op dit moment zijn er twee mogelijkheden om via de tv naar het WK Veldrijden te kijken. Eurosport heeft de uitzendrechten van een groot aantal wedstrijden uit het veldrijden in handen in Nederland. Je kunt hierdoor via de zender Eurosport 1 live op tv naar de volledige uitzendingen van het wereldkampioenschap kijken. Samen met zenders als Animal Planet, BBC, Discovery, Discovery Science, Food Network, HGTV, Investigation Discovery, MotorTrend en TLC is Eurosport online te streamen op de videodienst discovery+. Hierdoor gaven we eerder al aan dat wedstrijden uit het WK Veldrijden daar te bekijken zijn.

Een tweede manier om naar het WK Veldrijden op tv te kijken is via de NOS. Doordat NOS Studio Sport beelden zal vertonen van het wereldkampioenschap, kun je deze ook via NLZIET gemakkelijk volgen. 👉 Ga direct naar het WK Veldrijden bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Meer informatie over het WK Veldrijden 2024

CompetitieWK Veldrijden
SportVeldrijden
DatumVrijdag 2 februari tot en met zondag 4 februari 2024
Locatie🇨🇿 Tábor, Tsjechië

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.