WK Indoor Atletiek 2024: live kijken op tv en online | 1-3 maart

We sprinten door naar het volgende kampioenschap uit het atletiek. Veel sportliefhebbers vragen zich dan ook af hoe ze alle beelden tijdens het mondiale toernooi WK Indoor Atletiek op tv en online kijken kunnen op 1-3 maart 2024. Aan het WK Indoor Atletiek doen rond de 650 atleten uit meer dan 130 verschillende landen mee. Uiteraard komen er ook veel Nederlandse sporters in actie. In dit artikel geven wij aan of de wedstrijden op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender de beelden van de verschillende disciplines tijdens het wereldkampioenschap eventueel ook vertoont.

Waar kun je het WK Indoor Atletiek online kijken (op 1-3 maart 2024)?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote atletiekwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van het WK Indoor Atletiek 2024 per videodienst in Nederland. Je vindt op onze website ook het complete programma per dag van het wereldkampioenschap.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar het WK Indoor Atletiek bij NLZIET. De NOS heeft de uitzendrechten van dit wereldkampioenschap in handen. Hierdoor worden de wedstrijden in de avond op alle dagen uitgezonden via NPO 3. Omdat de wedstrijden op tv te zien zijn, zijn ze ook direct online te volgen via NLZIET. Je kijkt nu de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ discovery+Hoewel het WK Atletiek hier vorig jaar nog wel te zien was, is het WK Indoor Atletiek niet op discovery+ te volgen.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als atletiek te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar dit wereldkampioenschap is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je het WK Indoor Atletiek jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDeze gloednieuwe streamingdienst heeft momenteel geen sport in zijn aanbod in Nederland.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn wedstrijden uit het atletiek er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit het atletiek worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zender die het WK Indoor Atletiek uitzendt

Op dit moment heeft de NOS als enige de uitzendrechten in handen van het WK Indoor Atletiek op televisie. Hierdoor zijn alle wedstrijden in de avonden te volgen op NPO 3. Omdat de wedstrijden op tv te bekijken zijn, kun je ze online volgen via NLZIET. 👉 Ga direct naar het WK Indoor Atletiek 2024 bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Meer informatie over het WK Indoor Atletiek 2024

CompetitieWK Indoor Atletiek
SportAtletiek
DatumVrijdag 1 maart tot en met zondag 3 maart 2024
Locatie🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Glasgow, Schotland

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.