Neem afscheid van Henry Cavill: het slot van ‘The Witcher’ seizoen 3 staat live

Drie seizoenen lang konden we genieten van Henry Cavill in de Netflix-serie The Witcher, maar vandaag is het tijd om voorgoed afscheid van de acteur in deze rol te nemen. De streaminggigant heeft de drie slotafleveringen van het derde seizoen namelijk live gezet en dat betekent dat het de laatste keer is dat we Cavill als Geralt van Rivia kunnen zien. De komende seizoenen wordt zijn rol overgenomen door Liam Hemsworth.

📺 Op zoek naar vergelijkbare serie? ➝ Lees hier ons artikel met 5 series die The Witcher-fans niet mogen missen.

Nog 3 afleveringen met Henry Cavill als The Witcher te gaan

Zoals de laatste tijd zo vaak gebeurt, besloot Netflix het derde seizoen van The Witcher op te hakken in twee delen. De eerste vijf afleveringen verschenen een maand geleden, op donderdag 29 juni. Aangezien het seizoen uit acht afleveringen bestaat, wisten we dat we er nog drie tegoed hadden. Die zijn vandaag, op donderdag 27 juli, verschenen.

In de eerste afleveringen van dit seizoen zagen we al hoe Geralt Ciri moest helpen onderduiken. Ze werden door Yennefer naar het beschermde fort van Aretuza gebracht, in de hoop daar meer te weten te komen over de onontdekte krachten van het meisje. Maar er stond hen iets heel anders te wachten… De eerste beelden van seizoen 3B bekijk je hieronder.

The Witcher: Seizoen 3 | Volume 2 | Netflix

Seizoen 4 en 5 van ‘The Witcher’ ook nog verwacht

Waarschijnlijk weet je het al, maar met deze drie afleveringen is het verhaal van The Witcher nog niet klaar. Het is al bekend dat er een vierde en zelfs een vijfde seizoen zullen volgen van de populaire serie.

Niet met Henry Cavill dus, maar met het broertje van Thor-acteur Chris Hemsworth in de hoofdrol. Liam Hemsworth kun je kennen van The Hunger Games of van de film Poker Face. We moeten nog wel even geduld hebben om te zien hoe hij het doet als The Witcher: het vierde seizoen wordt pas in 2025 verwacht.

Meer informatie over ‘The Witcher’

Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.

TitelThe Witcher
Jaar2019-
SoortSerie
TaalEngels
Duur5 seizoenen
CategorieActie, Avontuur, Fantasy
IMDb8,1 uit 522.000 stemmen
MakerLauren Schmidt
CastHenry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, Mimi Ndiweni, Lars Mikkelsen, Joey Batey, Jodhi May, Björn Hlynur Haraldsson, Judit Fekete

Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.