Seizoen drie van ‘Winter Vol Liefde’ in de maak

Afgelopen winter hebben we kunnen genieten van Winter Vol Liefde. In de spin-off van B&B Vol Liefde volgen we singles in winterse gebieden op zoek naar de liefde. Hoewel de zomer steeds dichterbij komt, zijn de makers van het populaire programma alweer druk bezig met de winter. Na het zoeken van deelnemers voor seizoen twee, zijn ze namelijk al op zoek naar singles voor het derde seizoen. Je leest er alles over.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Winter Vol Liefde’ op zoek naar deelnemers voor seizoen drie

In 2023 verscheen het nieuwe programma Winter Vol Liefde. In de B&B Vol Liefde-spin-off volgen we singles die in winterse oorden op zoek zijn naar de liefde. Iedere maandag tot en met donderdag konden we klaar zitten om alle liefdesavonturen van Edith, Guido, Marco, Saul en Benjamin te volgen. In totaal was het programma vier weken op tv te zien. Op donderdag 11 januari 2024 was de seizoensfinale.

Net als de zomerse variant, is Winter Vol Liefde ontzettend succesvol. Seizoen twee kon dan ook niet uitblijven. Begin 2024 kon je je opgeven als je interesse had in een van de kandidaten. Hoewel het tweede seizoen dus nog op tv moet verschijnen, zijn de makers al druk bezig met het zoeken van deelnemers voor het eventuele derde seizoen. In de oproep van Blue Circle Casting wordt gezocht naar vrijgezellen die wonen of werken in een winters land. De enige voorwaarde is dat de vrijgezellen echt op zoek zijn naar hun grote liefde. Aanmelden als kandidaat is mogelijk via de officiële website van het castingbureau.

Wanneer verschijnt seizoen 2 in 2024 op tv?

Maar wanneer kunnen we seizoen 2 op tv verwachten? Momenteel is er nog geen officiële datum bekend. Naar verwachting zullen de opnames later dit jaar plaatsvinden, waarna we eind 2024 de eerste aflevering kunnen verwelkomen. In het eerste seizoen werden vijf singles gevolgd. Dit aantal is met twee extra vrijgezellen uitgebreid. Wie weet kunnen we dus nog langer genieten van seizoen 2 van Winter Vol Liefde. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

Nieuw seizoen van ‘B&B Vol Liefde’ deze zomer

Hoewel we nog even geduld moeten hebben op seizoen 2, wacht ons deze zomer weer een gloednieuw seizoen van B&B Vol Liefde. Presentator Art Rooijakkers ging tijdens B&B Vol Liefde: De Aftrap alvast langs alle elf B&B-eigenaren. Goed om te vermelden is dat uiteindelijk acht kandidaten worden gevolgd. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen we in juli 2024 iedere werkdag gaan genieten van een nieuw seizoen.

Meer informatie over de serie

Dit najaar komt RTL 4 met Winter Vol Liefde (van de makers van B&B Vol Liefde). Deze singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen. Als skileraar, restauranthouder of huskey slee-rijder leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die enige echte die hun hart verwarmt. Wie durft er over de grens te kijken en maakt het avontuur van deze personen compleet?

TitelWinter Vol Liefde
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality, Dating
KandidatenGuido, Marco, Edith, Saul, Benjamin

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.